• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 8. KOLO

Uvjerljiva pobjeda Čazme, u Ćurlovcu golijada

Utakmicu smo odigrali na izuzetno teškom terenu na kojem je u jednom dijelu bilo nekoliko blatnih kaljuža. U prvom poluvremenu zabili smo tri gola, a u drugom zapečatili zasluženu pobjedu na 4:0 – rekao je nakon utakmice Božo Vuković, trener Čazme

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice 8. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u četiri slavili su domaći, dok su dvije odigrane neriješeno.

Čazma je ugostila Lastu iz Gudovca koju je uvjerljivo pobijedila 4:0.

– Utakmicu smo odigrali na izuzetno teškom terenu na kojem je u jednom dijelu bilo nekoliko blatnih kaljuža. U prvom poluvremenu zabili smo tri gola, a u drugom zapečatili zasluženu pobjedu na 4:0 – rekao je nakon utakmice Božo Vuković, trener Čazme.

Na fotografijama pogledajte kako se igrlo u Čazmi.

Trnski je u Novoj Rači ugostio Kamen iz Sirača kojeg je uspio pobijediti 2:1.

– Gosti su poveli 1:0 i imali su u prvom poluvremenu još jednu šansu i stativu. Onda smo mi okrenuli rezultat na 2:1 te na kraju zasluženo pobijedili 3:1 – rekao je nakon utakmice Jadranko Bundović, trener Trnskog.

Omladinac je u Ćurlovcu ugostio BŠK iz Brezovca te ga nadigrao 5:1.

Brestovac je u Garešničkom Brestovcu ugostio Bilogorac iz Velikog Trojstva te ih pobijedio 2:1.

– Osvojili smo važni bodove za nas. Razlika je mogla biti i veća jer smo stvorili niz dobrih prilika, a gosti su prijetili jedino iz prekida te nisu napravili pravu šansu. Mi smo ih nadigrali i bili bolji čitavu utakmicu. Nadamo se da ćemo taj pobjednički niz ponovo vratiti – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Brestovca.

– Oni loši, a mi još lošiji. Takva je to utakmica bila. U 12. minuti već smo gubili s 2:0. Uspjeli smo smanjiti na 2:1 autogolom domaćih. Rastrgana utakmica, gdje su domaći bili za nijansu življi i bolji te agresivniji i zasluženo su pobijedili. Mi se okrećemo prema Hercegovcu igdje naš čeka Hajduk – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca.

Hajduk je z Hercegovcu ugostio Ivansku s kojom je odigrao neriješeno 1:1.

– Utakmica je odigrana po jako lošem terenu u kojoj nije bilo nikakve ljepote nogometne igre. Prvo poluvrjeme imali smo super igru i poveli smo 1:0 i tako je završilo poluvrjeme. Drugo poluvrjeme smo potpuno pali i na kraju možemo biti zadovoljni osvojenim bodom – rekao je nakon utakmice Ivan Stankić, trener Hajduka.

Tomislav je u Bereku ugostio Bilo iz Velike Pisanice. Derbi s vrha tablice završio je neriješeno 1:1.

– U utakmicu su se susrele dvije najbolje ekipe u ligi. Uvjeti za igru bili su teški po blatnjavom terenu. Prvi put u ovom dijelu prvenstva imamo prigovor na suđenje i to konkretno na glavnog sudca zbog tri penala koja nam nije sudio. Svirao je penal za goste koji je bio, i moj igrač je dobio crveni karton, i to sve zasluženo. Nemam prigovor na to, ali bile su tri situacije u njihovih 16 metara. Dva puta je rušen Ratko Kesić i jednom su gosti igrali rukom, i ništa od toga sudac nije svirao – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava.

– Teren je bio gotovo nemoguć za igru, ali bez obzira na to obje momčadi su prikazale odličan nogomet. Bilo je dosta šansi s jedne i druge strane. Domaćin je imao inicijativu, dok smo mi bili puno opasniji iz kontri i polukontri i tu smo stvorili čak puno izglednije prilike nego domaćin. Na kraju mislim da je rezultat realan i zaslužena podjela bodova – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević, trener Bila.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 19 Listopad 2015 09:30 )