• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 9. KOLO

Brestovac u Brezovcu ispraćen sa čistom šesticom, Trnski uzeo tri boda u Gudovcu

Prvo poluvrijeme je završilo vodstvom od 2:0. U drugom poluvremenu, po meni, jedan od njihovih boljih igrača dobio je crveni karton i iz tog slobodnjaka su dobili gol za 3:0, a onda smo lagano zabili još tri – rekao je nakon utakmice Dario Petrinac, trener BŠK-a

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice 9. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u tri slavili su domaći, dok su dvije slavili gosti, a jedna je odigrana neriješeno.

Bilo je u Velikoj Pisanici ugostio Čazmu koju je uvjerljivo pobijedio 4:0.

– Derbi utakmica, gdje je prvo poluvrijeme bila prilično ravnopravna igra s podjednakim brojem šansi. Mi smo u zadnjim sekunda prvog poluvremena uspjeli povesti 1:0 iz jedne dobre akcije po lijevoj strani. Nakon toga, u drugo poluvrjeme smo ušli furiozno, i već smo u prvoj minuti mali udarac u stativu. Nakon toga, imali smo kazneni udarac iz kojeg smo poveli na 2:0. Od tog trenutka je na terenu postojala samo jedna momčad, a to smo bili mi i utakmica je završila zasluženom pobjedom 4:0 nad dobrim protivnikom iz Čazme – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević, trener Bila.

Ivanska je ugostila Tomislav iz Bereka od kojeg je izgubila 0:2.

– Riječ je o lokalnom derbi, dvije susjedne općine. U prvom poluvremenu igrali smo nervozno, a koje je završili 0:0. Moram čak priznati da u tom prvom poluvremenu domaćin je bio čak nešto bolji. Drugo poluvrjeme malo smo posložili igru i zabili gol, a nakon drugog gola smo kontrolirali utakmicu – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava.

Bilogorac u Velikom Trojstvu ugostio je Hajduk iz Hercegovca kojeg je uvjerljivo pobijedio 4:0.

– U 15. minuti vodili smo 3:0. Na brzaka smo im dali tri komada. Moglo ja pobjeda biti i uvjerljivija. Mojim dečkima svaka čast, nakon niza loših rezultata uspjeli smo se vratiti protiv ne baš tako jakog i kvalitetnog protivnika, ali upisali smo pobjedu i tri nova boda. Čestitam svojim dečkima na fer i korektnoj igri. Sad možemo malo mirnije ići na gostovanje u Berek, koji su neka druga klasa za ovu našu ligu, i sigurno su najkvalitetnija ekipa. Tamo ćemo ići s drugom ekipom da budemo spremni za posljednje kolo gdje nam u goste dolazi Bilo iz Velike Pisanice – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca.

BŠK je u Brezovcu ugostio Brestovac iz Garešničkog Brestovca kojeg su nadigrali 6:0.

– Prvo poluvrijeme je završilo vodstvom od 2:0. U drugom poluvremenu, po meni, jedan od njihovih boljih igrača dobio je crveni karton i iz tog slobodnjaka su dobili gol za 3:0, a onda smo lagano zabili još tri – rekao je nakon utakmice Dario Petrinac , trener BŠK-a.

Kamen je u Siraču ugostio Omladinac iz Ćurlovca s kojim je odigrao neriješeno 2:2.

– Gosti su dva puta vodili, a mi smo dva puta izjednačili. Mi smo otvorili nešto više prilika nego gosti i ne mogu se oteti dojmu da smo zaslužili pobijediti, ali eto nismo svoje iskoristili i ostalo je 2:2 – rekao je nakon utakmice Marijan Domović, trener Kamena.

Lasta je u Gudovcu ugostila Trnski iz Nove Rače koji je pobijedio 1:2.

– Prvo poluvrjeme odigrali smo 0:0. U drugom poluvremenu, pred kraj utakmice, mi smo poveli, a domaći izjednačili, ali smo uspjeli dati još jedan gol i pobijediti te uzeti bodove u Gudovcu – rekao je nakon utakmice Jadranko Bundović, trener Trnskog.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Gudovcu Gudison parku.

Ažurirano ( Nedjelja, 25 Listopad 2015 18:46 )