• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ODIGRANE POLUFINALNE UTAKMICE HRVATSKE FOOTBALL LIGE, GREENHORNSI DOMA DOČEKALI PATRIOTSE

Patriotsima nastup u CroBowl-u, Greenhornsima utakmica za 3. mjesto

Patriotsi su u Bjelovar došli očekujući lak prolaz protiv novaka u HFL-u, no bjelovarski tim je zamalo iznenadio već u prvom napadu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Ovaj vikend su odigrane polufinalne utakmice Hrvatske football lige. Napad Zagreb Patriotsa svladao je Bjelovar Greenhornse, a obrana Osijek Cannonsa ovoga puta Splitu nije dala priliku da zabilježi poene. Ovogodišnji sudionici CroBowl-a su tako Zagreb Patriots i Osijek Cannons, dok će za treće mjesto igrati Bjelovar Greenhornsi i Split Sea Wolves. Za Bjelovar je posebno bila važna utakmica između domaćih Greenhornsa te ponajbolje momčadi američkog nogometa u zemlji Zagreb Patriotsa.

Utakmica se odigrala u subotu 31. listopada na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Bjelovaru. Patriotsi su u Bjelovar došli očekujući lak prolaz protiv novaka u HFL-u, no bjelovarski tim je zamalo iznenadio već u prvom napadu. Ipak, prvo poluvrijeme su najviše označile obrane obje momčadi te se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 0:0. Nastavak susreta odlazi na stranu gostiju iz Zagreba koji odmah na početku poluvremena postižu 2 brza tocuhdowna (zgoditka) i nakon toga posve kontroliraju susret koji na kraju završava rezultatom 23:0. Bjelovar Greenhornsima u prvoj sezoni u tackle natjecanju do kraja ove sezone ostaje još susret za 3. mjesto protiv Splita.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 02 Studeni 2015 22:42 )