• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 11. KOLO

Lasta izgubila u Gudovcu, Tomislav uvjerljivom pobjedom potvrdio naslov jesenskog prvaka

Čestitka mojim na naslovu jesenskog prvaka. Družili smo se četiri mjeseca, rezultat je pokazao da smo definitivno najbolji. Zaokružili smo jesenski dio s uvjerljivom pobjedom – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice posljednjeg 11. kola I. ŽNL BBŽ u jesenskog dijelu natjecanja. Od šest odigranih utakmica u tri su slavili domaći, dok su u dvije slavili gosti, a jedna je odigrana neriješeno.

Ivanska je u Utiskanima ugostila Čazmu od koje je u zadnjim minutama utakmice izgubila 0:1.

U prvom poluvremenu gosti su bili znatno bolji i dominantniji te su promašili tri ili četiri vrlo izgledne prilike. Na kraju možemo s tim prvim poluvremenom biti zadovoljni kako smo prošli, jer smo igrali dosta loše. U drugom poluvremenu smo bili u najmanju ruku ravnopravni, čak smo imali tri izlaska na golmana, jedan na jedan, a koja nismo uspjeli realizirati. U 90. minuti jedna gotovo bezopasna lopta pretvorila se u pobjedu gostiju koji su nam uzeli tri boda – rekao je nakon utakmice Josip Bartolčić, trener Ivanske.

Bilogorac je u Velikom Trojstvu ugostio Bilo iz Velike Pisanice od kojeg je izgubio 1:4.

– Prvo poluvrjeme smo odigrali izvanredno, nismo dozvoli domaćima niti jednu šansu. Zabili smo četiri gola iz kontri i polukontri te smo bili puno bolji protivnik. Drugo poluvrjeme je bila nešto ravnopravnija igra gdje je i domaćin došao do svoje prilike te iz jedne lijepe akcije smanjio na 1:4 – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević, trener Bila.

BŠK je u Brezovcu ugostio Tomislav iz Bereka od kojeg je uvjerljivo izgubio 1:6.

– Razlika u kvaliteti u utakmici u kojoj su snage odmjerili prvi i zadnji je očita. Čestitka mojim na naslovu jesenskog prvaka. Družili smo se četiri mjeseca, rezultat je pokazao da smo definitivno najbolji. Zaokružili smo jesenski dio s uvjerljivom pobjedom – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava.

Kamen je u Siraču ugostio Hajduk iz Hercegovca s kojim je odigrao neriješeno 1:1.

– U ovom zadnjem kolu odigrali smo jednu tvrdu prvenstvenu utakmicu, s malo nervoze. Mi smo možda i bili bolji za nijansu, ali nismo to uspjeli riješiti s pogodcima. Tako je rezultat realan – rekao je nakon utakmice Marijan Domović, trener Kamena.

Lasta je u Gudovcu ugostila Brestovac iz Garešničkog Brestovca od kojeg je izgubila 0:3.

– Čestitam mojim igračima na izuzetnoj igri i čistoj pobjedi. Domaćin nije napravio niti jednu izvornu priliku. Mi smo imali više od igre, više prilika i postigli tri gola. Konačno smo odigrali onako kako se treba igrati u gostima. Utakmice koje smo prije odigrali u Brezovcu i Ivanskoj odigrali smo jako loše. Suđenje je bilo korektno. Ovom pobjedom potvrdili smo četvrto mjesto i s tim plasmanom izuzetno smo zadovoljni – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Brestovca.

Trnski je u Novoj Rači ugostio Omladinac iz Ćurlovca od kojeg je izgubio 2:4.

– Gosti su zasluženo dobili. Mi smo danas bili malo nespretni i nesretni, praktično smo im poklonili pobjedu. Napravili smo dosta grešaka, pa iako smo dva puta vodili, a oni cijelo poluvrijeme igrali s igračem manje, imali smo šansi da pobijedimo, no nismo uspjelim a gosti su zasluženo pobijedili – rekao je nakon utakmice Jadranko Bundović, trener Trnskog.

Ažurirano ( Nedjelja, 08 Studeni 2015 17:44 )