• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U DVORANI TAEKWONDO KLUBA FOX ODRŽANO KLUPSKO NATJECANJE POD NAZIVOM FOX LIMAČ KUP

Foksići kroz nekoliko disciplina prikazali i demonstrirati brzinu, snagu te agilnost

U samo natjecanje uključili su i roditelje koji su kroz disciplinu KICK morali u jednoj minuti napraviti što više udaraca nogama na boksačku vreću, a pobjednik svake skupine osvojio je za svoje dijete slatki poklon paket sponzora Koestlina

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U dvorani taekwondo kluba Fox u subotu, 14. studenog, održano je klupsko natjecanje pod nazivom FOX LIMAČ KUP. Natjecanje je bilo osmišljeno prije svega kao zajedničko druženje trenera, djece i roditelja u klupskim prostorijama i kako bi najmlađim članovima vrtićancima i osnovnoškolcima početnicima približili svijet natjecanja.

Foksići su kroz nekoliko disciplina morali pokazati i demonstrirati svoju brzinu, snagu, agilnost i to su na oduševljenje velikog broja roditelja, baka, djedova, braće i sestara odradili savršeno. U samo natjecanje uključili su i roditelje koji su kroz disciplinu KICK morali u jednoj minuti napraviti što više udaraca nogama na boksačku vreću, a pobjednik svake skupine osvojio je za svoje dijete slatki poklon paket sponzora Koestlina.

Bilo je divno vidjeti na jednom mjestu toliko veselih i sretnih lica naših članova i njihovih roditelja koji su uživali u zajedničkom druženju i veselju. Zajedničkom veselju pridružila se i zamjenica gradonačelnika gospođa Jasna Višnjević koja je kao izaslanik Grada Bjelovara došla i dočekala našu Andreu Pacadi koja je osvojila 3. mjesto na Univerzijadi te koja je svojim prisustvom uveličala samo klupsko natjecanje. Od srca se zahvaljujemo svim foksićima, njihovim roditeljima i obiteljima što su podržali održavanje ovog klupskog turnira, veliko hvala našem slatkom sponzoru Koestlin d.d. koji je slatko slanim poklon paketima podržao natjecanje – poručuju iz taekwondo kluba Fox.

Ažurirano ( Utorak, 17 Studeni 2015 19:52 )