• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


4. PRVENSTVO HRVATSKE U POWERLIFTINGU I BENCH PRESSU

Bjelovarčanka Martina Brkić osvojila dva zlata u Vukovaru

Posebna zahvala ide mojemu najboljem dečku na svijetu bez kojeg ne bi ni otišla na ovo natjecanje da nije rekao »Ići ćeš, moraš ići i pokazati koliko možeš.«. Hvala svima na podršci – rekla je Martina Brkić

E-mail Ispis PDF

VUKOVAR Bjelovarčanka Martina Brkić osvojila je prvo mjesto u powerliftingu i bench pressu u kategoriji do 63kg i apsolutno 1. mjesto u juniorkama u bench pressu na 4. Prvenstvu Hrvatske u powerliftingu i bench pressu koji je održan ovog vikenda, 28. i 29. studenoga, u Vukovaru.

Martina je članica powerlifting kluba Rux iz Gospića i na ovom natjecanju u kategoriji do 63 kg Martina je imala 57.1 kg. Prvi pokušaj dizanja je bio 55kg što je bilo dovoljno da se potvrdi prvo mjesto, drugo dizanje 60 kg.  Trećim dizanjem pokušala je oboriti hrvatski rekorda od 68 kg, što joj nažalost nije uspjelo. U ovih tri mjeseca priprema vodio ju je Vilijam Ded, ali zbog manjka vremena Viliju i puno posla zadnja dva tjedna priprema završio je Nenad Sikora. Pripreme za natjecanje tekle su savršeno no pred malo je bilo problema što zbog zdravlja što zbog umora od posla, no na kraju je sve ispalo dobro.

– Želim se posebno zahvaliti svima koji su radili na mom napretku tokom priprema, moj radnim kolegama na poslu što su mi izlazili u susret sa slobodnim danima i podržavali me u ovome. Nije bilo lako odrađivati smjenu na poslu i pripremati se za ovo natjecanje iako se planiralo rušiti rekord u ovoj kategoriji do 63 kg nažalost nisam uspjela. Zadnjih tjedan dana me zdravlje nije bas služilo, ali evo na kraju je sve ispalo dobro i na vaganju sam imala 57.1 kg sto je odlično jer sam u kategoriji od 57-63 kg, a uspjela sam podići 60 kg iako sam mogla i 65 kg, ali išli smo na pokusaj rušenja rekorda od 68 kg koji je bio neuspješan. Posebna zahvala ide mojemu najboljem dečku na svijetu bez kojeg ne bi ni otišla na ovo natjecanje da nije rekao »Ići ćeš, moraš ići i pokazati koliko možeš.«. Hvala svima na podršci – rekla je Martina Brkić.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 30 Studeni 2015 13:38 )