• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Predstavljen Veteranski rukometni klub (VRK) Bjelovar

Ovom prilikom pozivam sve veterane da se jave u klub, neka dođu trenirati igrati, družiti se i na taj način dodatno promovirati rukometni klub Bjelovar, ali i bjelovarski rukomet – rekao je Hrvoje Ač, predsjednik VRK-a Bjelovar

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Veteranski rukometni klub (VRK) Bjelovar osnovan je u listopadu ove godine, kako bi okupio sve veterane rukometnog kluba Bjelovar, a predstavljen je jučer, 3. prosinca, u prostorijama rukometnog kluba Bjelovar. Hrvoje Ač je predsjednik kluba, Damir Buković je dopredsjednik, a Matko Veseli tajnik, počasni predsjednik je Željko Seleš. Klub su osnovali kako bi dodatno promovirali bjelovarski rukomet te kao ne bi bili, kako veterani, na trošku rukometnog kluba Bjelovar. Financiraju se od članarina, a kako kažu, sponzori su uvijek dobro došli.

– Željeli smo da i rukometni klub Bjelovar ima veteranski dio i to u svrhu promoviranja samoga kluba kroz slavne stare rukometne zvijezde Bjelovara. Ima nas jako puno koji smo prošli kroz ovaj klub, u kojem smo odrasli i prošli kroz sve selekcije. Čast nam je da se uopće možemo družiti s našim starim veteranima, a ovom prilikom pozivam sve veterane da se jave u klub, neka dođu trenirati igrati, družiti se i na taj način dodatno promovirati rukometni klub Bjelovar, ali i bjelovarski rukomet – rekao je Hrvoje Ač, predsjednik VRK-a Bjelovar.

VRK Bjelovar je dosada nastupio na turniru u Križevcima, a igraju i prijateljske utakmice s drugom ekipom rukometnog kluba Bjelovar i s rukometnim klubom Ivanska.

Na predstavljanju su bili i stari veterani slavnog rukometnog kluba Partizan iz Bjelovara: Željko Vidaković, Nedjeljko Prodanić, Miroslav Pribanić, Vladimir Turković, Hrvoje Horvat i Mladen Golec.

Ažurirano ( Petak, 04 Prosinac 2015 11:12 )