• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BJELOVARČANI DOBILI »KAVEZ« ZA MALI NOGOMET VELIČINE 12X6 M TE TEREN S TATAMI PODOM ZA BORILAČKE SPORTOVE, PILATES I JOGU

U Bjelovaru otvoren novi i jedinstveni sportski centar pod nazivom »Park sport«

Radi se o podrumskom prostoru veličine 200 m2, koji se nalazi u mjesnom domu Stjepan Radić, a kojega je BCRCD dobio na korištenje od Grada Bjelovara, a kako bi u istome organizirali i provodili raznovrsne sportske aktivnosti za sve članove zajednice svih dobnih uzrasta

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Novi i jedinstveni sportski centar pod nazivom »Park sport« svečano je otvoren jučer, 19. prosinca. Bjelovarski centar za razvoj civilnoga društva, koji u Bjelovaru prednjači po aktivnostima za građane, a posebno djecu i mlade, uredio je i otvorio specifičan rekreacijski centar. Radi se o podrumskom prostoru veličine 200 m2, koji se nalazi u mjesnom domu Stjepan Radić, a kojega je BCRCD dobio na korištenje od Grada Bjelovara, a kako bi u istome organizirali i provodili raznovrsne sportske aktivnosti za sve članove zajednice svih dobnih uzrasta.

Uređen je »kavez« za mali nogomet veličine 12x6 m koji će koristiti rekreativni nogometaši ali i sportski klubovi za zimske pripreme. Teren s tatami podom za borilačke sportove, pilates i jogu. Također su postavljena ogledala koja koriste malim plesačima uličnih plesova ali i za latin rekreaciju za žene.

U istom prostoru moći će se igrati stolni tenis i vježbati po vlastitom programu kao pojedinac ili organizirana grupa. Prostor je opremljen i idealan za team building kroz sport.

Za sve informacije kako iznajmiti prostor ili rezervirati termin potrebno je nazvati tajništvo udruge na 091 56 96 136. Predsjednik BCRCD-a, Željko Pavleković, rekao nam je kako je otvaranjem ovog sportskog centra zaokružena priča BCRCD-a koji pored edukacija, seminara, druženja, kulturno zabavnih sadržaja od sada nudi i sportske aktivnosti.

Ažurirano ( Nedjelja, 20 Prosinac 2015 16:09 )