• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


HUMANI TURNIR »4 KAFIĆA«

Snage odmjerile ekipe Caffe bara Fokus i Blic iz Čazme te Asa iz Štefanja i Saloona iz Ivanske

Turnir je organiziran je od strane Sportske zajednice Grada Čazme, pod pokroviteljstvom Osnovne škole Čazma koja je besplatno ustupila dvoranu

E-mail Ispis PDF

Foto: Davor Kirin

ČAZMA Humanitarni rad Udruge udomitelja Veliko srce iz Čazme sve je prepoznatljiviji, stoga je protekle nedjelje, upravo radi prikupljanja sredstava za rad ove udruge, održan tradicionalni malonogometni turnir »4 kafića«.

Ovaj turnir, koji je već četvrtu godinu za redom humanitarnog karaktera, organiziran je od strane Sportske zajednice Grada Čazme, pod pokroviteljstvom Osnovne škole Čazma koja je besplatno ustupila dvoranu. Na turniru su svoje snage odmjerile ekipe Caffe bara Fokus i Blic iz Čazme te Asa iz Štefanja i Saloona iz Ivanske, a odigrana je i tradicionalna utakmica debelih i mršavih.

Nogometni suci sudili su bez naknade, a publika je imala priliku dati svoje dobrovoljne priloge koji su namijenjeni za kupnju prijenosnog računala Udruzi Veliko srce.

– Izuzetno nam je drago što je zajednica prepoznala naš humanitarni rad i trud da udomiteljstvo podignemo na jednu višu razinu.  Tako provodimo projekt iz EU fondova u trajanju od 14 mjeseci  pod nazivom »Osnaživanje udruga udomitelja za djecu« i drugi koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih u trajanju od 12 mjeseci pod nazivom »Unapređenje znanja udomitelja za djecu i razvijanje vještina udomljene djece« prikupljene donacije na ovom turniru služe za kupnju prijenosnog računala za potrebe rada na projektima  u kojima je obuhvaćena šira  zajednica.  Zahvaljujemo svima koji ste ovo omogućili i prepoznali naš rad i trud – rekla je Ivana Vojković, stručna suradnica Udruge udomitelja Veliko srce.

Dodajmo na kraju da je pobjednik turnira je momčad Caffe bara Saloon iz Ivanske, dok su domaće ekipe Fokusa i Blica zauzele dva posljednja mjesta.

Ažurirano ( Četvrtak, 24 Prosinac 2015 09:47 )