• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NAČELNIK JOSIP BARTOLČIĆ UGOSTIO MLADOG VJEKOSLAVA TARITAŠA (16), TALENTIRANOG MLADOG NOGOMETAŠA KOJI VEĆ ČETVRTU GODINU ŽIVI I TRENIRA U NOGOMETNOM KAMPU FC ARSENAL U GRČKOJ

Vjeko iz Ivanske sve bliže londonskom Arsenalu

Vjekoslavu želimo svu sreću i nadamo se da ćemo za koju godinu svi ponosno govoriti kako je Arsenalov igrač došao iz male Ivanske

E-mail Ispis PDF

IVANSKA Načelnik Josip Bartolčić i ove je godine, 31. prosinca, u prostorijama Općine Ivanska ugostio mladog Vjekoslava Taritaša (16), od milja zvanog Vjeko, iz Rastovca, talentiranog mladog nogometaša koji već četvrtu godinu živi i trenira u nogometnom kampu FC Arsenal u Grčkoj.

Vjeko je potvrdio kako je jako zadovoljan radom i organizacijom u kampu te kako tamo vode brigu o svemu što mu je potrebno, kako vezano za treniranje tako i za život i školovanje.

S obzirom da mu se bliži kraj boravka u kampu, a treneri su zadovoljni njegovim radom i napretkom, očekuje se kako bi u skoro vrijeme Vjeko mogao krenuti put velikog Londona i svoju karijeru nastaviti u sjedištu FC Arsenal.

Načelnik je izrazio zadovoljstvo dosadašnjim uspjehom maloga Vjeke te mu je poželio svu sreću u nastavku nogometnog kampa ta ga je prigodno darivao u skladu sa mogućnostima Općine Ivanska.

Vjekoslavu želimo svu sreću i nadamo se da ćemo za koju godinu svi ponosno govoriti kako je Arsenalov igrač došao iz male Ivanske.

Ažurirano ( Nedjelja, 03 Siječanj 2016 17:11 )