• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Taekwondo klub Omega počeo s pripremama za novu sezonu

U novoj sezoni se nadamo da ćemo barem ponoviti uspješnu 2015. god. gdje smo osvojili deset pehara za ekipni plasman i 89 pojedinačnih medalja. No kao i svi sportaši težimo još boljim rezultatima – poručuju iz taekwondo kluba Omega

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Taekwondo klub Omega počeo je s pripremama za novu sezonu. U novoj godini klub kreće sa 160 članova razvrstanih u nekoliko grupa: sportska taekwondo igraonica, mlađi početnici, stariji početnici, taekwondo rekreativci, mlađi kadeti, stariji kadeti, juniori i seniori. Na bazičnim pripremama startalo je 43 natjecatelja podijeljenih u dvije starosne skupine: mlađi kadeti i kadeti, juniori i seniori. Prvo natjecanje je u Vrbovcu 6. veljače.

– Za juniore i seniore Vrbovec će poslužiti kao kontrolni turnir u sklopu priprema, a prvi turnir gdje se nadamo rezultatima je 28. veljače u Mariboru, koji je ujedno i G1 turnir. U Vrbovcu će nastupiti i naši najmlađi borci, nekima će to biti i prve borbe.

Slijedeći turnir koji je izuzetno važan za nas je od 7. do 10. travnja u Bonnu, koji ima G2 status odnosno svaki borac koji osvoji medalju ujedno je izborio nastup za reprezentaciju.

Pripreme teku po planu, u prvom dijelu treninzi su usmjereni na opću fizičku spremu i podizanju aerobne sposobnosti. U drugom dijelu priprema prelazimo na specifične taekwondo treninge odnosno na fokusere, vreče, sparinge itd.

U novoj sezoni se nadamo da ćemo barem ponoviti uspješnu 2015. god. gdje smo osvojili deset pehara za ekipni plasman i 89 pojedinačnih medalja. No kao i svi sportaši težimo još boljim rezultatima – poručuju iz taekwondo kluba Omega.

Ažurirano ( Petak, 15 Siječanj 2016 12:19 )