• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Igrači NK Bjelovara počeli se pripremati za vrh tablice u trećoj ligi

Pred nama je šest tjedana priprema, a zatim prvenstvo gdje se nadamo da ćemo napraviti još jedan korak više, i da će gledatelji, izvršni odbor i svi ostali biti zadovoljni – rekao je na početku priprema Mario Kos, trener Bjelovara

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR 27 igrača NK Bjelovara počelo je danas, 15. siječnja, na Gradskom stadionu s priprema koje su uvod u nastavak takmičenja u drugom dijelu sezone. Prije početka priprema, trener Mario Kos prozvao je sve igrače kojima su prigodnim kratkim poželjeli puno uspjeha predsjednik NK Bjelovara Josip Juraj Tominac, član izvršnog odbora Zvonimir Sedlić i zamjenica župana Bjelovarsko-bilogorske županije Đurđica Ištef Benšić.

– Želimo da na ovim pripremama dadete svoj maksimum, da pokažete zašto ste tu, i da u svakoj utakmici dadete 100%, pa i više od toga, a sve kako biste pokazali da zaslužujete biti u NK Bjelovaru. U ovim pripremama odradit ćete skoro 60 aktivnosti, 10 utakmica i to dosta teških te 49 treninga. Sve vas molim da se pridržavate reda, rada i discipline, pod vodstvom trenera Maria Kosa, i da to sve prođe u najboljem redu. Igračima želim puno zdravlja, sreće i da se nitko od vas ne ozljedi, da dođete u nastavak prvenstva spremni odraditi onaj dio za koji smo vas da tu budete, da budete u vrhu treće lige – rekao je Josip Juraj Tominac, predsjednik NK Bjelovara.

Za NK Bjelovara će igrati: Dinko Gavranović (1992. – vratar), Matej Ambrozić (1997. – vratar), Juraj Fanton(1999. – vratar), lgor Kuhar (1997. – desni bočni), Marko Ćupić (1998. – desni bočni), Bruno Adžam (1998. – lijevi bočni), Vjelo Kolar (1992. – lijevi bočni), Albert Nereca (1996. – stoper), Deni Hajdarović (1995. – stoper), Dražen Debač (1989. – stoper), Vinko Pušić (1992. – stoper), Nino Majdandžić (1998. – stoper), Marko Jozić (2000. – stoper), Ivan 0rač (1992. – zadnji vezni), Davor Šotola (1992. – krilni vezni), Ribeiro Muniz Vinicius (1992. – krilni vezni), Filip Makopek (1999. – krilni vezni), Alessandro Kos (1999. – zadnji vezni), Željko Ostrman (1997. – centralni vezni), Mate Tominac (1998. – centralni vezni), Jurica Šepoval (1998. – centralni vezni), Vedran Furmek (1998. – krilni vezni), Marijo Rajić (1999. – krilni vezni), Ivor Dončević (1997. – krilni vezni), Pejo Kuprešak (1992. – napadač), Ivan Pavlović (1996. – napadač) i Marko Roginić (1995. – napadač).

– Drago mi je vidjeti jednu ovako mladu ekipu. S obzirom da sam ja iz realnog sektora, pa mogu reći nekoliko riječi ispred Izvršnog odbora. Kao i u poslu, i u sportu su najvažnije tri stvari: disciplina, motiviranost i timski rad. Na vama je da slušate trenera, na nama u Izvršnom odboru je da vam omogućimo sve uvjete za rad. Želim vam svu sreću u pripremama i sve najbolje u sezoni – rekao je Zvonimir Sedlić, član izvršnog odbora.

– Srdačno vas sve pozdravljam u ime Bjelovarsko-bilogorske županije i župana Damira Bajsa. Pridružujem se čestitkama, da zaista uspijete ostvariti sve ono što ste planirali za ovu sezonu – rekla je Đurđica Ištef Benšić, zamjenica župana Bjelovarsko-bilogorske županije.

– Cilj nam je bio da svi igrači, koji su bili u prvom dijelu prvenstva, ostanu i naravno cilj nam je u budućnosti vratiti u ekipu mlade igrače koji su otišli iz Bjelovara. Uspjeli smo to s dvojicom igrača: Vedranom Furmekom, koji je bio među boljim igračima u Belupu, i Marijom Rajićem kojeg smo doveli iz zagrebačkog Dinama. To su igrači od kojih očekujemo puno. Također se vratio Albert Nereca, koji je bio na posudbi kod NK Dinama iz Predavca, koji su osvojili prvo mjesto u svojoj ligi. Doveli smo i Brazilca Ribeiroa Muniza Viniciusa, koji bi svojom kvalitetom trebao našoj igri dati jedan viši nivo. Ono što je još bitno, ova mlada ekipa, koju smo okupili, ima prosjek godina 18,7 i mislim da se radi daleko o najmlađoj ekipi u trećoj ligi. Ono što je još bitnije jest to da je ta mlada ekipa kvalitetom sigurno među najboljim ekipama u trećoj ligi. Pred nama je šest tjedana priprema, a zatim prvenstvo gdje se nadamo da ćemo napraviti još jedan korak više, i da će gledatelji, izvršni odbor i svi ostali biti zadovoljni – rekao je na početku priprema Mario Kos, trener Bjelovara.

Igrači NK Bjelovara odradit će ove pripreme kroz deset sljedećih utakmica:

Sesvete: NK Sesvete(juniori) – NK Bjelovar (23. siječnja)

Koprivnica: NK Koprivnica – NK Bjelovar (27. siječnja)

Vrbovec: NK Vrbovec – NK Bjelovar (31. siječnja)

Kutina: NK Garić – NK Bjelovar (3. veljače)

Sisak: HNK Segesta – NK Bjelovar (6. veljače)

Zagreb: GNK Dinamo II  – NK Bjelovar (10. veljače)

Kutina: NK Moslavina – NK Bjelovar (13. veljače)

Bjelovar: NK Bjelovar – NK Croatia Grabovnica (17. veljače)

Split: HNK Hajduk – NK Bjelovar (20. veljače)

Predavac: NK Dinamo – NK Bjelovar (24. veljače)

Ažurirano ( Petak, 15 Siječanj 2016 21:06 )