• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BJELOVARSKI ATLETIČARI NASTUPILI NA DVORANSKOM ATLETSKOM PRVENSTVU MEĐIMURJA U VIŠEBOJIMA ZA LIMAČE, LIMAČICE, KADETE I KADETKINJE STARIJE I MLAĐE

Bjelovarčanin Jurica Kovačić prvak Međimurja

Vrijedni atletski djelatnici AK Međimurje i atletski suci iz Čakovca, odlično su organizirali natjecanje na kojem je sudjelovalo 180 atletičara i atletičarki iz 7. atletskih klubova i veliki broj gledatelja na tribinama

E-mail Ispis PDF

ČAKOVEC Proteklog vikenda u Prelogu održano je dvoransko atletsko prvenstvo Međimurja u višebojima za limače, limačice, kadete i kadetkinje starije i mlađe. Takmičilo se u sprintu na 40 m, skoku u dalj iz mjesta, bacanju medicinke i trčanje na kružnoj stazi 390 m.

Veliko iznenađenje bilo je ulazak u sportsku dvoranu DG Sport, koja ima dva rukometna igrališta i s vrlo zanimljivim sadržajima koji su dostupnim korisnicima. Vrijedni atletski djelatnici AK Međimurje i atletski suci iz Čakovca, odlično su organizirali natjecanje na kojem je sudjelovalo 180 atletičara i atletičarki iz 7. atletskih klubova i veliki broj gledatelja na tribinama.

AK Bjelovar nastupio je sa 8 natjecatelja. Najuspješniji bio je u konkurenciji starijih kadeta Jurica Kovačić, osvojio je zlatnu medalju. Pobijedio je na 40 m i 390 m, drugi u skoku u dalj iz mjesta i četvrti u bacanju medicinke. Također u konkurenciji starijih kadeta 6. mj. Jan Murić i 8. mj. Mario Čižmešija. Ante Krešić osvojio je 6. mjesto u konkurenciji limača.  Kadetkinje starije: dobar rezultat ostvarila je Dora Dent osvajanjem 4. mj. i 15. mjesto Vilma Raić. U nadmetanju mlađih kadetkinja 9. mj. za Miu Rakoci. Iva Šimić u najmasovnijoj kategoriji limačica zauzela je vrlo dobro 5. mjesto.

Dvoranska natjecanja daju povratnu informaciju o pripremama za nadolazeću sezonu atletičara a ujedno i razbija monotoniju zimskih priprema.

Slijedeća natjecanja je dvoransko prvenstvo Hrvatske u Rijeci na kojem će nastupati atletičari AK Bjelovar.

Ažurirano ( Utorak, 19 Siječanj 2016 15:50 )