• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Bjelovarčanke nadigrale rukometašice iz Ivanić Grada

Generalnu probu imali smo u Varaždinu, kada samo pobijedili i plasirali se u četvrtfinale Hrvatskog rukometnog kupa, dok je cilj ove utakmice bio da sve igračice dobiju podjednaku minutažu. Odnosno, da osjete igru i dobiju sigurnost pred prvenstvo. Sve nam ide po planu i zadovoljan sam igrom mojih igračica – rekao je nakon utakmice trener Hrvoje Cikoja

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Posljednju provjeru prije nastavka prvenstva u I. HRL ŽENE imale su jučer, 26. siječnja, rukometašice Ženskog rukometnog kluba Bjelovar u prijateljskoj utakmici protiv rukometašica iz Ivanić Grada. Bjelovarčanke su na svojem terenu uspjele nadigrati gošće 30:25.

– Generalnu probu imali smo u Varaždinu, kada samo pobijedili i plasirali se u četvrtfinale Hrvatskog rukometnog kupa, dok je cilj ove utakmice bio da sve igračice dobiju podjednaku minutažu. Odnosno, da osjete igru i dobiju sigurnost pred prvenstvo. Sve nam ide po planu i zadovoljan sam igrom mojih igračica – rekao je nakon utakmice trener Hrvoje Cikoja.

U 14. kolu, prvom u proljetnom dijelu, Bjelovarčanke doma dočekuju Splićanke. Ova za njih važna utakmica zakazana je za subotu 30. siječnja, u sportskoj dvorani srednjoškolskog centra u Bjelovaru.

Ažurirano ( Petak, 29 Siječanj 2016 09:37 )