• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PROGLAŠENJE NAJBOLJIH SPORTAŠA BJELOVARA ZA 2015. GODINU

Mirna Gašparović i Stipan Šimunović najbolji sportaši Bjelovara

Najbolja muška ekipa je Kuglački klub Bjelovar, a najbolja ženska ekipa Stolnoteniski klub Bjelovar. Među priznanjima za dugogodišnji rad i postignute rezultate u sportu, brončanu plaketu dobio je Feđa Medak iz taekwondo kluba Fox. Srebrna plaketa dodjeljena je Branku Tičaku predsjedniku Kuglačkog kluba Bjelovar, a Trofej športske zajednice za 2015. godinu dobio je Atletski klub Bjelovar.

E-mail Ispis PDF

Foto i video: Štefan Brajković

BJELOVAR Svečanost proglašenja najboljih sportašica, sportaša i sportskih ekipa Bjelovara za 2015. godinu održana je jučer, 28. siječnja, u bjelovarskom hotelu Central. U sklopu dodjele nagrada po prvi puta su proglašeni i najbolji sportaši po izboru Sportskog saveza gluhih grada Bjelovara, a tradicionalno su dodijeljena i priznanja Športske zajednice grada Bjelovara osobama i ekipama za dugogodišnji rad i postignute rezultate.

Nagrade su dodijeljene u slijedećim kategorijama:

Najbolji sportaši po izboru Sportskog saveza gluhih – Sara Rajčević, Bojan Crnojević, te Kuglački klub Bilogora.

Najbolji sportaši u izboru Bjelovarskog sportskog saveza osoba s invaliditetom – Josip Slivar, te atletska ekipa Bjelovarskog sportskog saveza osoba s invaliditetom.

KADETI:

Najbolja sportašica – Lara Petek iz Taekwondo kluba Fox Bjelovar

Najbolji sportaš – Marko Erjavec iz Taekwondo kluba Fox Bjelovar

Najbolja ženska ekipa – Ženski rukometni klub Bjelovar

Najbolja muška ekipa – Rukometni klub Bjelovar

JUNIORI:

Najbolja sportašica – Ivana Zeljko iz Atletskog kluba Bjelovar

Najbolji sportaš – Miran Maričić iz Streljačkog društva Bjelovar 1874

Najbolja ženska ekipa – Ženski rukometni klub Bjelovar

Najbolja muška ekipa – Košarkaški klub Bjelovar

SENIORI:

Najbolja sportašica – Mirna Gašparović iz Ženskog rukometnog kluba Bjelovar

Najbolji sportaš – Stipan Šimunović iz Rukometnog kluba Bjelovar

Najbolja ženska ekipa – Stolnoteniski klub Bjelovar

Najbolja muška ekipa – Kuglački klub Bjelovar

Na kraju svečanosti podijeljene su nagrade za najbolje sportaše u 2015. godini, pa je najboljom sportašicom proglašena Mirna Gašparović, najboljim sportašem Stipan Šimunović. Najbolja muška ekipa je Kuglački klub Bjelovar, a najbolja ženska ekipa Stolnoteniski klub Bjelovar.

Među priznanjima za dugogodišnji rad i postignute rezultate u sportu, brončanu plaketu dobio je Feđa Medak iz taekwondo kluba Fox. Srebrna plaketa dodjeljena je Branku Tičaku predsjedniku Kuglačkog kluba Bjelovar, a Trofej športske zajednice za 2015. godinu dobio je Atletski klub Bjelovar. Posebno priznanje uručeno je Hrvoju Horvatu, jednom od prvih članova Kettlebell kluba Bjelovar.

Interesantna činjenica vezana uz svečanost dodjele nagrade najboljim sportašima u 2015. godini je kako su priznanja po prvi put izrađena u Bjelovaru, u Obrtničkoj radnji za oblikovanje predmeta od gline »Mascotta«.

Ažurirano ( Petak, 29 Siječanj 2016 10:15 )