• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ČLANOVI TAEKWONDO KLUBA FOX GOSTOVALI SU U ZAGREBAČKOM TAEKWONDO KLUBU JASTREB

Foksići se bruse za obranu ekipno prvog mjesta na turniru Slovenija Open

Na treninzima je sudjelovalo osam foksića Andrea Pacadi, Petra Miškulin, Sara Rajčević, Kevin Češljar, Marko Erjavac, Alen Božić, Borna Bertić te kao trener Feđa Medak

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Članovi taekwondo kluba Fox gostovali su u zagrebačkom taekwondo klubu Jastreb gdje su kadeti, juniori i seniori odradili sparinge. Kroz zajedničko druženje sa prijateljima iz Zagreba mali foksići stječu nova prijateljstva, iskustva te se lakše adaptiraju na stres na natjecanjima jer često gostuju po drugim sredinama i klubovima te mijenjaju sparing partnere. Bilo je to jedno lijepo sportsko druženje sa puno kvalitetnih sparinga.

Ovo je svima bio odličan test prije početka sezone te nadolazećih turnira M2 i Slovenia Open-a.  Na treninzima je sudjelovalo osam foksića Andrea Pacadi, Petra Miškulin, Sara Rajčević, Kevin Češljar, Marko Erjavac, Alen Božić, Borna Bertić te kao trener Feđa Medak. Kadeti su odradili trening od 19:30 do 21 sat, a juniori i seniori od 21 do 22:30 sati. Treneri su zadovoljni viđenim te sad slijedi popravljanje sitnih greškica te prvi turnir M2 gdje se od foksića neće tražiti rezultat već da u pojedinim segmentima borbe bolje i kvalitetnije reagiraju. Forma se brusi za Slovenia Open koji ima status G1 turnira svjetske serije. Na zadnjem turniru Slovenija Open foksići brane ekipno prvo mjesto u konkurenciji juniora.

Ažurirano ( Nedjelja, 31 Siječanj 2016 19:32 )