• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Borci TKD kluba Omega najbolji u Vrbovcu

Osvojili su 3 zlatne medalje, 6 srebrenih medalja i 7 brončanih medalja i bili uvjerljivo najbolji bjelovarski klub i pokazali kakvi su sportaši iz Bjelovara

E-mail Ispis PDF

VRBOVEC Na međunarodnom turniru u Vrbovcu nastupili su i borci iz TKD kluba Omega i među 8 država ostvarili su zapažene rezultate. Osvojili su 3 zlatne medalje, 6 srebrenih medalja i 7 brončanih medalja i bili uvjerljivo najbolji bjelovarski klub i pokazali kakvi su sportaši iz Bjelovara.

Omega je bila zastupljena u uzrastima kick, mlađi kadeti, kadeti i juniori.

Najmlađi borci kluba nastupili su kategoriji kick gdje se borci natječu u testu snage, brzine i preciznosti.

Omegu su predstavljali 10 hrabrih limača i iznenadili sve u dvorani osvajanjem pehara i trećeg mjesto u ekipnom plasmanu.

Prvo mjesto u kicku su osvojili Anja Kukolj i Ema Bugarinović. Anju posebno pohvaljujemo jer je u kategoriji ženski kick bila najbolji borac s tri pobjede.

Drugo mjesto osvojila je Lara Hajduković. Treća mjesta osvojili su Marko Kljajić, Jan Malogorski, Luka Husar, Petar Okrugić. U kicku su još nastupili i ovaj put ostali bez medalja Petar Mikor, Adrian Kovačić i Matko Kreštan.

U uzrastu mlađih kadeta 1. mjesto i zlatnu medalju osvojio je Bruno Grđan. Bruno je jedini borac na turniru koji je pobijedio u 5 borbi. Svaka čast Bruni, trebalo je imati hrabrosti, volje, snage, koncentracije da se izdrži 5 borbi.

Druga mjesta i srebrene medalje osvojili su mlađi kadeti Davor Mlinac i Sara Punčec, kadet Bruno Ravenščak te juniori Lea Leljak i Kristijan Šejić.

Treća mjesta i brončane medalje osvojili su mlađi kadeti Ena Daskijević, Karolina Kiš i Lorena Kisela. Ovaj put su bez plasmana ostali Ela Jelić i Domagoj Punčec.

Trener Ivan Daskijević je prezadovoljan ostvarenim rezultatima na prvom turniru u novoj sezoni, bitno je da nema ozljeda i da se forma polako diže.

TKD klub Omega je broju članova jedan od najvećih klubova u županiji, upisi traju cijele godine i borci prema svojim afinitetima prelaze u natjecateljske ili rekreativne grupe. Smatramo svakoga člana jednako važnim borio se on ili ne. Zato svim članovima dajemo šansu za natjecanja i da osjete atmosferu u dvorani. Sa takvim načinom rada nailazimo na mnogo istomišljenika nadamo se da će nas slijediti i drugi klubovi.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 08 Veljača 2016 13:26 )