• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ČLANOVI NAJTROFEJNIJEG SPORTSKOG KOLEKTIVA GRADA BJELOVARA, TAEKWONDO KLUB FOX NASTUPILI SU NA MEĐUNARODNOM TURNIRU U VRBOVCU POD NAZIVOM M2

Andrea, Petra i Marko zlatni, Kevin srebrni

Ovo je veliki uspjeh za marljive foksiće jer puno klubova sa 20 i više boraca nisu uspjeli nadmašiti foksiće u ekipnom i bodovnom plasmanu. Ovo je bila super proba za Slovenia Open koji je za dva tjedna.

E-mail Ispis PDF

VRBOVEC Članovi najtrofejnijeg sportskog kolektiva Grada Bjelovara, taekwondo klub Fox nastupili su na međunarodnom turniru u Vrbovcu pod nazivom M2. Turnir je okupio oko 500 natjecatelja iz 59 klubova i 7 država (Njemačka, Mađarska, Srbija, Slovenija, BiH, Slovačka i naravno Hrvatska).

Nastupilo je samo četvero foksića koji su se najviše pripremali pod zimskim praznicima te nastavili naporno raditi i po dva puta dnevno. U kadetskoj konkurenciji nastupilo je troje foksića te jedan u seniorskoj i svi su došli do finala!

Petra Miškulin prvo kolo pobjeđuje natjecateljicu iz zagrebačke Dubrave, drugo kolo natjecateljicu iz riječkog Sušaka, a treće kolo natjecateljica predaje borbu. Finalnu borbu Petra odrađuje protiv Slovačke reprezentativke koja je prošle godine bila na Europskom prvenstvu te pobjeđuje 4:1 i Petri Miškulin zasluženo pripada zlatna medalja!

Marko Erjavac hrvatski reprezentativac prvo kolo mu borac predaje borbu, drugo kolo pobjeđuje Slovačkog natjecatelja, a treće i četvrto kolo pobjeđuje borce iz zagrebačke Pantere uvjerljivom bodovnom razlikom te na kraju superiorno isto kao i Petra osvaja zlatnu medalju!

Kevin Češljar prvo kolo protivnik mu predaje borbu, drugo kolo pobjeđuje borca iz zagrebačke Dubrave, treće kolo uvjerljivo dobiva  Slovenskog reprezentativca, da bi u finalu izgubio od borca iz zagrebačkog kluba Casper te osvaja srebrnu medalju.

Na kraju su mali foksići sveukupno osvojili treće mjesto u konkurenciji kadeta i kadetkinja.

Seniorka Andrea Pacadi prvo kolo je bila slobodna, drugu borbu pobjeđuje juniorsku viceprvakinju države iz karlovačke Banije, da bi u finalnoj borbi na zlatni bod pobijedila iskusnu Slovensku reprezentativku te se okitila zlatnom medaljom i bogatom novčanom nagradom.

Ovo je veliki uspjeh za marljive foksiće jer puno klubova sa 20 i više boraca nisu uspjeli nadmašiti foksiće u ekipnom i bodovnom plasmanu. Ovo je bila super proba za Slovenia Open koji je za dva tjedna.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 08 Veljača 2016 14:28 )