• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Osnovano Društvo prijatelja Hajduka Bjelovar

Bjelovar je time postao dijelom velike hajdučke obitelji koja u ovome trenutku broji već više od 23.000 članova unutar udruge Naš Hajduk i unutar četrdesetak Društava prijatelja Hajduka ne samo u Hrvatskoj već i na području Europe, Sjeverne Amerike i Australije

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U prostorijama mjesnog odbora Stjepan Radić, u petak 19. veljače, održana je Izborna skupština Društva prijatelja Hajduka Bjelovar. Tako su grad Bjelovar, a time i Bjelovarsko-bilogorska županija, nakon desetak godina ponovno dobili udrugu oko koje će se okupljati pristalice splitskih Bilih. Bjelovar je time postao dijelom velike hajdučke obitelji koja u ovome trenutku broji već više od 23.000 članova unutar udruge Naš Hajduk i unutar četrdesetak Društava prijatelja Hajduka ne samo u Hrvatskoj već i na području Europe, Sjeverne Amerike i Australije. DPH Bjelovar u trenutku osnivanja broji već više od pedeset članova s plaćenom članarinom, a planiraju se i daljnje akcije učlanjenja na području Bjelovara, Daruvara kao i u drugim dijelovima županije.

Za predsjednika je izabran Vladimir Štefanec, za dopredsjednika Hrvoje Grubeša, a za tajnika Ivan Matenda. Svi zainteresirani koji se žele učlaniti su dobrodošli. Godišnja članarina za punoljetne osobe iznosi 100 kuna, a za maloljetne 50 kuna. Detaljnije informacije mogu se dobiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na facebook stranici »Zajednica navijača Hajduka Bjelovar«!

Ažurirano ( Nedjelja, 21 Veljača 2016 16:16 )