• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


2. TURNIR ZAGREBAČKE BADMINTON LIGE U SEZONI 2015./2016.

Lucija Barišić osvojila zlato u Zagrebu

U najbrojnijoj konkurenciji dječaka 7. – 8. razred nastupilo je 11 natjecatelja, a najbolje plasirani u jakoj konkurenciji bio je Karlo Pleskalt sa izvrsnim 3. mjestom, Antonio Klemić koji je osvojio 9. mjesto, te Marko Dončević 11. mjesto, dok je u konkurenciji djevojčica 7. – 8. razred Mihaela Mesarov osvojila četvrto mjesto

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Drugi krug Zagrebačke badminton lige koji je okupio 80-tak natjecatelja među kojima je nastupilo i 18 polaznika UBK Bjelovar, održan je u subotu, 20. veljače, na Zagrebačkom velesajmu.

Lucija Barišić u svom drugom nastupu u konkurenciji djevojčica 1. – 4. razreda u kojoj je nastupilo 16 djevojčica osvojila je izvrsno 1. mjesto. Na turniru su prvi put nastupile i Nika Rumenjak, Laura Nikšić, Lea Čale i Nika Božić te odigrale odlično i ostvarile dobre rezultate.

U konkurenciji dječaka 1. – 4. razreda u kojoj je nastupilo 20 natjecatelja, Fran Čanić  osvojio je odlično šesto mjesto, dok su Domagoj Derifaj, Bojan Radičević, Fran Kaminski i Filip Ileković odigrali izvrsne mečeve u svojim prvim nastupima i postigli solidne rezultate.

U najbrojnijoj konkurenciji dječaka 7. –  8. razred nastupilo je 11 natjecatelja, a najbolje plasirani u jakoj konkurenciji bio je Karlo Pleskalt sa izvrsnim 3. mjestom,  Antonio Klemić koji je osvojio 9. mjesto, te Marko Dončević  11. mjesto, dok je u konkurenciji djevojčica 7. – 8. razred Mihaela Mesarov osvojila  četvrto mjesto.

U konkurenciji dječaka 5. – 6. razred nastupilo je 14 natjecatelja, a Tin Čanić u svom prvom nastupu osvojio je odlično šesto mjesto.

U konkurenciji djevojčica 5. – 6. razred također je nastupilo 14 natjecateljica, a Ema Mihaljev u svom debitantskom nastupu osvojila je izvrsno peto mjesto.

Treći krug Zagrebačke badminton lige održat će se 19. ožujka.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 29 Veljača 2016 12:52 )