• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BORCI TAEKWONDO KLUBA »OMEGA« NASTUPILI NA OTVORENOM PRVENSTVU SLOVENIJE U MARIBORU – »SLOVENIA OPEN 2016«

Bjelovarski tekvondaš Kristijan Šejić zlatni u Mariboru

Nemamo vremena za odmor, nastavljamo s natjecanjima. U trećem mjesecu nam slijede natjecanja za mlađe kadete u Šmartnom (Slovenija) i Zagrebu te prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke, poručuju iz taekwondo kluba »Omega«

E-mail Ispis PDF

Tri hrabra bjelovarska borca iz taekwondo kluba »Omega« nastupili su na otvorenom prvenstvu Slovenije u Mariboru – »Slovenia open 2016«. Natjecanje se odvijalo na osam borilišta 27. i 28. veljače, i imalo je G1 status.

Prvog dana nastupila je juniorka Lea Leljak. Lea nije uspjela držati koncentraciju do kraja borbe te u zadnjoj rundi gubi vodstvo koje je imala cijelo vrijeme.

Drugog dana su se borili Ela Jelić i Kristijan Šejić.

Ela je kadetkinja i tek je počela ulaziti u taekwondo visoke razine. Nije uspjela parirati vrlo iskusnoj reprezentativki iz Češke koja iza sebe ima nastupe i medalje sa europskih i svjetskih prvenstava.

Junior Kristijan Šejić osvojio je zlatnu medalju. Kiki je u finalu pobijedio reprezentativca Slovenije te je pokazao izvrsnu formu pred kvalifikacije za juniorsku reprezentaciju.

Iznimno sam zadovoljan Kristijanovim nastupom, pokazao je vrlo visoku dozu koncentracije i odradio sve taktičke zamisli koje smo dogovorili prije i za vrijeme borbe.

Nemamo vremena za odmor, nastavljamo s natjecanjima. U trećem mjesecu nam slijede natjecanja za mlađe kadete u Šmartnom (Slovenija) i Zagrebu te prvenstvo Hrvatske za seniore i seniorke.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 29 Veljača 2016 20:23 )