• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ČLANOVI TAEKWONDO KLUBA FOX NASTUPILI NA SLOVENIA OPENU

Andrea Pacadi brončana u Mariboru

Trener Feđa Medak vodio je foksiće na ovaj prestižni turnir, a klub se ovim putem zahvaljuje Gradu Bjelovaru i Sportskoj zajednici Grada Bjelovara na nesebičnoj pomoći

E-mail Ispis PDF

MARIBOR Članovi taekwondo kluba FOX nastupili su na prestižnom međunarodnom turniru pod nazivom Slovenia Open koji se održao u Mariboru 27. i 28. veljače te okupio 800 natjecatelja iz svih krajeva svijeta.

Seniorka Andrea Pacadi prvo kolo je bila slobodna, a u drugom kolu pobjeđuje reprezentativku Srbije u vrlo neizvjesnoj borbi. Treće kolo u borbi za srebrno odličje Andrea  se bori protiv reprezentacije Izraela gubi borbu iako joj je protivnica uspjela zadati samo jedan udarac koji je bio odlučujući za daljnju pobjedu. Andrea se morala zadovoljiti brončanom medaljom sa ovog jakog turnira.

Marko Erjavac prvo kolo pobjeđuje borca iz Srbije prekidom u drugoj rundi, a u borbi za medalju gubi od reprezentacije Bugarske. Borac je bio znatno viši i teži od Marka te je to bilo presudno u pojedinim elementima borbe što Marko nije mogao plasirati svoje udarce.

Kevin Češljar prvo kolo je bio slobodan, a u drugom kolu borio se protiv aktualnog prvaka Hrvatske te izgubio u zadnjim sekundama borbe 2:3 iako je Kevin dominirao sve tri runde, iskustvo prvaka države presudilo je u njegovu korist.

Petra Miškulin nakon super početka sezone i početka prve runde pri vodstvu od 5:2, gubi koncentraciju i razmišlja o kraju  borbe što ju je koštalo gubitka borbe i medalje.

Trener Feđa Medak vodio je foksiće na ovaj prestižni turnir, a klub se ovim putem zahvaljuje Gradu Bjelovaru i Sportskoj zajednici Grada Bjelovara na nesebičnoj pomoći.

Ažurirano ( Utorak, 01 Ožujak 2016 13:43 )