• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 17. KOLO – rezultati

Mladost slavila na Brdu, a Bjelovar u Slavoniji

Odigrali smo jednu dobru utakmicu, gdje smo bili bez tri igrača, po teškom terenu. Mislim da smo igrali dosta solidno i da se polako dižemo i to je ohrabrujuće za sljedeću utakmicu s Međimurjem – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti

E-mail Ispis PDF

Mladost je u subotu, 5. ožujka, u utakmici 17 kola, u Ždralovima na Brdu ugostila Croatiu iz Đakova koju je pobijedila 3:1.

– U drugom kolu, proljetnog dijela natjecanja, dočekali smo neugodnu momčad Đakova. Igrali smo bez Vrbanića, koji je radio, i bez Mlinarića, koji je imao treći žuti te Sabljića koji je imao crveni karton. Već u prvoj minuti gosti su imali šansu, pogodili su prečku poslije jedne gužve. No, mi smo već u drugoj, trećoj minuti, poslije penala na Pleiću došli do vodstva 1:0. Nakon toga Ivančić je povisio na 2:0. U prvom dijelu smo propustili još tri, četiri situacije da povećamo vodstvo. U drugom dijelu gosti su smanjili na 2:1, ali poslije penala na Sučiću, poentirali smo za 3:1. Odigrali smo jednu dobru utakmicu, gdje smo bili bez tri igrača, po teškom terenu. Mislim da smo igrali dosta solidno i da se polako dižemo i to je ohrabrujuće za sljedeću utakmicu s Međimurjem – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

Bjelovar je ovo kolo gostovao u Oriovcu, gdje je domaći Oriolik pobijedio 3:1.

– Čestitao bi bjelovarskoj mladosti na odličnoj utakmici na teškom gostovanju u Orilovcu. Bilo je pitanje prije utakmice da li ćemo znati odgovoriti agresivnom domaćinu. Odgovor smo dobili od prve minute gdje smo odgovorili igrom i golovima.  Volio bi i da ljubitelji nogometa u subotu dođu u većem broju na Gradski stadion i podrže ekipu protiv NK Koprivnice, ti dečki to zaslužuju – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Ažurirano ( Subota, 05 Ožujak 2016 18:45 )