• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U KOPRIVNICI ODRŽANO EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE U KROSU

Atletski klub Bjelovar sedmi

AK Bjelovar startao je u kategoriji mlađe juniorke na 2000 m u sastavu 18. mj. Ozana Ivanćan, 20 mj. Dora Dent i 23. mj. Marija Beljan

E-mail Ispis PDF

KOPRIVNICA Proteklog vikenda u Koprivnici održano je  ekipno prvenstvo Hrvatske u krosu. Kros je održan u livadama kraj gradskog bazena, koje su bile pod vodom, što je od 428 sudionika iz 23 atletska kluba iziskivalo veliki napor da istrče zadane dionice. Po prvi puta u sportskom gradu Koprivnica održano je prvenstvo Hrvatske u atletici. Domaćin Atletski klub Koprivnica bio je odličan organizator na zadovoljstvo svih sudionika ovoga natjecanja. Gradonačelnica Koprivnice otvorila je prvenstvo, poželjela je dobrodošlicu u Koprivnicu i da natjecatelji postignu što bolje rezultate na zadovoljstvo svojih trenera.

Ovom prigodom od atletičara i atletičarki zaista se tražio maksimalan napor, trčalo se po blatu i vodi a zadnjih 200 m po ulasku u cilj dočekao ih je jak vjetar u prsa. AK Bjelovar startao je u kategoriji mlađe juniorke na 2000 m u sastavu 18. mj. Ozana Ivanćan, 20 mj. Dora Dent  i 23. mj. Marija Beljan, ekipno osvojile su 7. mjesto. Sveukupni pobjednik u ekipnom prvenstvu Hrvatske u krosu je Atletski klub Agram iz Zagreba.

Ažurirano ( Utorak, 08 Ožujak 2016 21:56 )