• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BORCI TAEKWONDO KLUBA »OMEGA« NASTUPILI SU VEĆ DRUGI VIKEND ZA REDOM U SUSJEDNOJ SLOVENIJI

Ena Daskijević, Lana Malogorski i Ana Piragić zlatne u Sloveniji

Uz to, Ena Daskijević je proglašena za najbolju mlađu kadetkinju turnira, a Ana Piragić je zaradila titulu najbolje seniorke turnira

E-mail Ispis PDF

ŠMARTNO Borci taekwondo kluba »Omega« nastupili su već drugi vikend za redom u susjednoj Sloveniji. Ovaj put su predstavljali Bjelovar u Šmartnom. Na turniru je nastupilo 350 natjecatelja.

Borci taekwondo kluba »Omega« osvojili su tri zlata, pet srebra i četiri bronce.

Zlato su osvojile Ena Daskijević, Lana Malogorski i Ana Piragić.

Ena je pobjedilac tri borbe i sve njih okončala sa prekidom u prvoj rundi sa nevjerojatnom bodovnom razlikom 39:0 što znači da nije primila nijedan bod u tri borbe te je proglašena za najbolju mlađu kadetkinju turnira.

Ana je nakon duge i teške bolesti vratila treninzima. Još nije na kondicijskom nivou gdje bi trebala biti, no njezina želja za borbom je velika i to je pokazala u borbi gdje je deklasirala svoju protivnicu zaradila titulu najbolje seniorke turnira.

Lana je prešla iz mlađih u starije kadetkinje. Ovo je njezin prvi turnir u ovom uzrastu i odmah zlatna medalja. Taktički vrlo dobro odrađeno, cijelo vrijeme je vodila borbu i ni u jednom trenutku pobjeda nije bila upitna.

Srebra su osvojili Petar Mikor, Karolina Kiš, Ela Jelić, Kristijan Šejić i Dario Humljanović.

Petru je ovo prvo natjecanje. Pobijedio je tri borbe i finale je predano zbog ozljede ruke. Petar je veliki radnik i od njega možemo očekivati velike stvari.

Ela i Kristijan su finalne borbe izgubili na zlatni bod. Mali nedostatak koncentracije koštao ih je gubitkom zlatne medalje. Karolina i Dario su odličnim borbama mogli i do zlato no pred kraj borbe pada im koncentracija i gube borbe.

Brončane medalje osvojili su Bruno Grđan, Anja Kukolj, Patricia Markesina i Lara Hajduković.

Bez medalja ovaj put su ostali Ema Bugarinović, Davor Mlinac, Jan Malogorski, Luka Husar i Lorena Kisela.

Taekwondo kluba »Omega« je u sveukupnoj konkurenciji osvojio 6 mjesto i pehar za taj rezultat.

Slijedeći vikend nema natjecanja. Njega ćemo iskoristiti za taktičko-tehničku pripremu za 19. i 20.03. Omega nastupa na natjecanju u Zagrebu gdje prvi dan imamo seniorsko prvenstvo Hrvatske a drugi dan natjecanje za mlađe kadete.

Ažurirano ( Utorak, 08 Ožujak 2016 22:01 )