• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 18. KOLO – rezultati

Bjelovar nadigrao Koprivnicu, Mladost izgubila u Čakovcu

Nismo pružili baš neku kvalitetnu igru, pogotovo ne u fazi obrane. Imali smo greške kod sva tri gola. U napadu smo igrali anemično. No, idemo dalje, sljedeće kolo dolazi nam Slavija i moramo se dobro pripremiti da ih dobijemo na svom terenu – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti

E-mail Ispis PDF

Bjelovar je u subotu, 12. ožujka, u utakmici 18. kola, na Gradskom stadionu u Bjelovaru ugostio Koprivnicu, koju je nadigrao 4:1.

– Mislim da smo prije svega zadovoljili bjelovarsko gledateljstvo koje je od nas očekivalo pobjedu. Čestitao bi svojim igračima koji su u dvije domaće utakmice postigli devet golova i pokazali svima da imamo potencijal za sam vrh.  Zahvalio bi se i gledateljstvu na podršci i nadam se da ćemo u sljedećoj utakmici imati još vise gledatelja na domaćim utakmicama, to ovi mladi igrači Bjelovara i zaslužuju – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Bjelovaru.

Mladost je u ovom kolu gostovala u Čakovcu gdje je izgubila od Međimurja 3:0.

– Izgubili smo protiv odlične ekipe domaćih, koja je zasluženo pobijedila. Nismo pružili baš neku kvalitetnu igru, pogotovo ne u fazi obrane. Imali smo greške kod sva tri gola. U napadu smo igrali anemično. No, idemo dalje, sljedeće kolo dolazi nam Slavija i moramo se dobro pripremiti da ih dobijemo na svom terenu – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

Ažurirano ( Subota, 12 Ožujak 2016 20:14 )