• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


8. ODBOJKAŠKI TURNIR UČITELJICA OSNOVNIH ŠKOLA POVODOM MEĐUNARODNOG DANA ŽENA U OSNOVNOJ ŠKOLI NOVA RAČA

Prijelazni pehar, za osvojeno 1. mjesto odnijele Bombe iz II. osnovne škole Bjelovar

Tradicionalno, na turniru je proglašena i najatraktivnija igračica za koju je ove godine izabrana mlada Ivana Kušec, učiteljica matematike i fizike iz III. osnovne škole Bjelovar

E-mail Ispis PDF

NOVA RAČA Povodom Međunarodnog dana žena, u Osnovnoj školi Nova Rača u petak, 12. ožujka, održan je 8. po redu odbojkaški turnir učiteljica osnovnih škola.

Na ovogodišnjem turniru natjecale su se Amazonke iz I. osnovna škola Bjelovar, Bombe iz II. osnovne škole Bjelovar, Zebre iz III. osnovne škole Bjelovar i predstavnice škole domaćina ekipa imena Rachice. Turnir je održan pod pokroviteljstvom Vinarije Coner, Kestlina i izdavačke kuće Alfa, a sudionice su uz aktivno druženje provele ugodno poslijepodne.

Prijelazni pehar, za osvojeno 1. mjesto i ove su godine odnijele Bombe iz II. osnovne škole Bjelovar, dok su odbojkašice iz Nove Rače osvojile 2. mjesto. Debitantice turnira, učiteljice iz III. osnovne škole Bjelovar nadigrale su, ove godine najlošije plasiranu ekipu Amazonki iz I. osnovne škole Bjelovar.

Tradicionalno, na turniru je proglašena i najatraktivnija igračica za koju je ove godine izabrana mlada Ivana Kušec, učiteljica matematike i fizike iz III. osnovne škole Bjelovar.

Ažurirano ( Utorak, 15 Ožujak 2016 16:59 )