• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U Bjelovaru održano Državno prvenstvo u latinsko-američkim plesovima

U prepunoj dvorani osim plesača nastupile su mažoretkinje iz Grubišnog Polja, djeca iz plesne ritmike i polaznici plesne škole iz Bjelovara, Koprivnce i Sokolovca plesnog kluba »H-8«, modna revija modne dizajnerice Martine Kuntić »agjamal« te nastup Gabrijele Vanjhal iz Virja koja je otpjevala Čaroliju

E-mail Ispis PDF

Foto: Boris Rogić

BJELOVAR Bjelovarski Športski plesni klub H-8 bio je prošle subote, 19. ožujka, domaćin Državnog prvenstva u latinsko-američkim plesovima koje je okupilo 90 parova iz cijele Hrvatske. Bjelovarsko-bilogorski župan Državno prvenstvo pred prepunom dvoranom bjelovarskog Srednjoškolskog centra otvorio je Damir Bajs, župan Bjelovarsko-bilogorske županije koja je bila glavni pokrovitelj, a Grad Bjelovar supokrovitelj natjecanja.

Do prvog mjesta i prvakom u latinsko-američkim plesovima u najmlađoj kategoriji »mlađi osnovci« okitili su se Rok Markulin i Zara Ivičinec iz ŠPK »Top-Step« Sisak.

U nešto starijoj starosnoj kategoriji »osnovci« prvaci su Jan Namernikc i Nika Karačić iz ŠPK »Zagreb« iz Zagreba, u kategoriji »mlađa mladež« prvaci su  Jakov Bjelac i Magdalena Vidas, iz ŠPK »Petrinia« iz Petrinje, u kategoriji »mladež« prvaci su Patrik Seretin i Ema Pilić iz ŠPK »Optimus« iz Zagreba, u kategoriji »starija mladež« prvaci su Balint Mate Temisvari i Paula Hude iz ŠPK »Harmony« iz Zagreba, u najjačoj kategoriji »odrasli« pobjednici su Viktor Szabo i Vanja Vujić.

U kategoriji »veterani1« prvaci su Francesco GGrisolia i Ivana Vukmirović iz ŠPK »Optimus« iz Zagreba, u kategoriji »veterani2« prvaci su Senad Pekić i Sonja Bjelomarić IZ ŠPK »Bolero« iz Zagreba, u kategoriji »veterani3« prvaci su Arsen Jahoda i Ljubica Jahoda iz ŠPK »Spin« iz Zagreba.

Domaće snage branio je plesni par Petar Klinac-Erna Sočec koji su velikoj konkurenciji u kategoriji »mlađa mladež« osvojili 7 mjesto.

U prepunoj dvorani osim plesača nastupile su mažoretkinje iz Grubišnog Polja, djeca iz plesne ritmike i polaznici plesne škole iz Bjelovara, Koprivnice i Sokolovca plesnog kluba »H-8«, modna revija modne dizajnerice Martine Kuntić »agjamal« te nastup Gabrijele Vanjhal iz Virja koja je otpjevala Čaroliju.

Ažurirano ( Utorak, 22 Ožujak 2016 15:51 )