• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


TAEKWONDO KLUB OMEGA NA PRVENSTVU HRVATSKE ZA SENIORE

Ana Piragić i Matija Plesec brončani

Taekwondo klub OMEGA je preponosan na svoje brončane seniore, no slavlju nema vremena treninzi se odvijaju pod strogim okom trenera Ivana Daskijevića i pod Uskrsnim praznicima čak su i pojačani na dva dnevno.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – ZAGREB Taekwondo klub OMEGA je nastupio na prvenstvu Hrvatske za seniore sa dva borca i to sa Anom Piragić i Matijom Plesec. Prvenstvo se održalo u Zagrebu i okupilo je najbolje seniore i seniorke Hrvatske. Hrvatska se nalazi u samom vrhu svjetskog taekwondoa tako se i samo prvenstvo Hrvatske odvijalo na visokoj razini i što se tiče organizacije i samih boraca.

Vrhunski rezultat napravili su Ana Piragić i Matija Plesec, oboje u Bjelovar donose brončane medalje. Ana se vratila taekwondo nakon višemjesečnog izbivanja zbog ozljede i sam nastup na prvenstvu je bio upitan. Motivacijom i pogođenom taktikom Ana dolazi do polufinala i bori se za ulazak u finale. U polufinalnom dvoboju se bori protiv predstavnice iz zagrebačke Dubrave koja je višegodišnja reprezentativka i prvakinja Hrvatske. Pokazala je kako se bori za klub i ostavila posljednji atom snage na tatamiju, tijesno gubi 6:5 i mora se zadovoljiti osvojenim 3. mjestom i brončanom medaljom.

Matija Plesec je naš najiskusniji borac i ovo mu je 4. uzastopna bronca na seniorskim prvenstvima. Matija je izvrstan taktičar i iskusan borac i ovaj put je zračio sigurnošću i vjerovali smo da može otići do finala no manjak sportske sreče i gubi polufinale od predstavnika Karlovca na zlatni bod kod rezultata 4:4.

Taekwondo klub OMEGA je preponosan na svoje brončane seniore, no slavlju nema vremena treninzi se odvijaju pod strogim okom trenera Ivana Daskijevića i pod Uskrsnim praznicima čak su i pojačani na dva dnevno. U travnju nas čeka svaki vikend natjecanja s tim da bi izdvojili G2 turnir u Bonnu - Njemačka koji traje čak 4 dana od 7. do 10. travnja.

Ažurirano ( Utorak, 22 Ožujak 2016 20:23 )