• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


TAEKWONDO KLUB FOX NASTUPIO JE NA MEĐUNARODNOM TAEKWONDO NATJECANJU POD NAZIVOM 10. FENIKS BUDO SPORT KUP

Zlatnom medaljom okitila se Petra Miškulin

Srebrna medalja pripala je Kevinu Češljaru u konkurenciji kadeta do 49kg i Andrei Pacadi u kategoriji do 46 kg, dok su se brončanim medaljama okitili Borna Bertić, Ena Šimunić te Mateo Knezić

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – ZAGREB Taekwondo klub FOX nastupio je u Zagrebu na međunarodnom taekwondo natjecanju pod nazivom 10. Feniks Budo Sport Kup. Koji je okupio oko 600 natjecatelja u borbama i formama. Nastupilo je sedmero foksića i bili smo najbolje rangirani bjelovarski klub na kraju turnira.

Zlatnom medaljom okitila se Petra Miškulin u konkurenciji kadetkinja do 51kg.

Srebrna medalja pripala je Kevinu Češljaru u konkurenciji kadeta do 49kg, dok su se brončanim medaljama okitili Borna Bertić, Ena Šimunić te Mateo Knezić.

Bez plasmana ovaj put su ostali Marko Erjavac i Lana Krapec. Foksići su pokazali veliku želju u pojedinim segmentima borbe, posebno ako su na početku gubili te su željeli što prije ispraviti greške i završiti borbu pobjedom. Treneri Sanela Tolić Medak i Feđa Medak zadovoljni su pristupom natjecanju, ali moramo popraviti još neke detalje.

Drugog dana u istoj dvorani održalo se Seniorsko prvenstvo Hrvatske u borbama.

Nastupilo je troje foksića i ovaj smo put bili najuspješniji i najbolji bjelovarski taekwondo klub. U kategoriji do 87 kg nastupio je Ivan Zelić, novopridošli član u Fox brlog, i izgubio prvo kolo od kasnijeg prvaka države. U kategoriji do 63 kg Brian Češljar super ulazi u meč i kontrolira ga do druge runde, a onda je pala koncentracija i kondicija te je na naplatu došlo netreniranje zbog fakultetskih obaveza, ostaje žal jer Brian je dominirao borbom dvije runde.

Andrea Pacadi u kategoriji do 46 kg prvo kolo je bila slobodna kao nositeljica kategorije i čekala je pobjednicu između taekwondo kluba Medvedgrad i taekwondo kluba Banija. U Borbi za srebrno odličje Andrea pobjeđuje nekadašnju hrvatsku reprezentativku i osvajačicu brojnih svjetskih turnira sa visokih 6:1.

U finalu nespretno gubi sa tijesnim rezultatom 2: 3 te se Andrea morala zadovoljiti srebrnom medaljom i titulom viceprvakinje Hrvatske.

Natjecatelje je vodio trener Feđa Medak.

Ažurirano ( Utorak, 22 Ožujak 2016 21:03 )