• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


TAEKWONDO KLUB OMEGA NA 10. JUBILARNOM ZAPREŠIĆ OPENU

Tri borca – dva zlata i bronca

Najiskusniji borci Omege putuju u srijedu za Njemačku u Bonn gdje nastupaju na G2 turniru koji se održava od 7. do 10. travnja. Na jednom od najjačih turnira na svijetu u petak se bori Lea Leljak u subotu Ela Jelić a u nedjelju Ana Piragić i Kristijan Šejić.

E-mail Ispis PDF

ZAPREŠIĆ Taekwondo klub OMEGA je nastupio sa tri borca na 10. jubilarnom Zaprešić openu. Na turniru je bilo 650 natjecatelja iz šest država. Turnir je ujedno bio kriterijski za kadetsku reprezentaciju. Omegu su predstavljali Ena Daskijević, Ema Bugarinović i Mateo Lončar i svi sa sjajnim borbama osvajaju  medalje.

Zlato su osvojili mlađa kadetkinja Ena Daskijević i junior Mateo Lončar.

Ena je u kategoriji do 36 kg pobijedila 3 borbe. Ena je dominirala u sve tri borbe pogotovo u finalu gdje je pobijedila sa rezultatom 7:2.

Mateo se borio kao lav. Nastupio je u kategoriji do 73 kg te se prvi put borio u juniorima i sa dvije pobjede dolazi do zlata.

Ema Bugarinović je nastupila u limačima. Prvo kolo pobjeđuje a u drugom kolu tijesno gubi sa rezultatom 7: 6 i osvaja brončanu medalju.

Najiskusniji borci Omege putuju u srijedu za Njemačku u Bonn gdje nastupaju na G2 turniru koji se održava od 7. do 10. travnja. Na jednom od najjačih turnira na svijetu u petak se bori Lea Leljak u subotu Ela Jelić a u nedjelju Ana Piragić i Kristijan Šejić. Sami odlazak na jedno tako veliko natjecanje je ogroman uspjeh i za ovaj turnir spremamo se tri mjeseca.

Ažurirano ( Utorak, 05 Travanj 2016 07:23 )