• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 12. KOLO

Samo Čazma i Bilogorac slavili na domaćem terenu

Gosti su u početku utakmice poveli, ali mi smo se brzo sabrali i izjednačili. Nakon toga smo poveli i prvo poluvrijeme završili 3:1. U drugom smo dali još dva i potpuno zasluženo pobijedili – rekao je nakon utakmice Božo Vuković, trener Čazme

E-mail Ispis PDF

Prošli vikend odigrane su utakmice 12. kola I. ŽNL BBŽ, prvog u proljetnom dijelu natjecanja. Od šest odigranih utakmica u dvije su slavili domaći, dok su u tri slavili gosti, a jedna je odigrana neriješeno.

Čazma je ugostila Omladinac iz Čurlovca kojeg je nadigrala 5:1.

– Gosti su u početku utakmice poveli, ali mi smo se brzo sabrali i izjednačili. Nakon toga smo poveli i prvo poluvrijeme završili 3:1. U drugom smo dali još dva i potpuno zasluženo pobijedili – rekao je nakon utakmice Božo Vuković, trener Čazme.

Trnski je u Novoj Rači ugostio Brestovac iz Garešničkog Brestovca s kojim je odigrao neriješeno 1:1.

– Iako smo bili nešto bolji, gosti su poveli u prvom poluvremenu, a mi izjednačili u drugom. Imali smo više šansi, no šanse se ne broje, već golovi – rekao je nakon utakmice Jadranko Bundović, trener Trnskog.

Lasta je u Gudovcu dočekala Hajduk iz Hercegovca od kojeg je izgubila 0:1.

U prvom poluvremenu smo trebali riješiti utakmicu, jer smo imali tri 100-postotne prilike, koje nismo iskoristi već smo primili gol našom greškom. U drugom poluvremenu nismo uspjeli realizirati dvije šanse tako da zbog vlastith grešaka nismo uspjeli pobijediti – rekao je nakon utakmice Željko Ostrman, trene Laste.

Kamen je u Siraču ugostio vodeću momčad lige, Tomislav iz Bereka, od kojeg je izgubio 0:2.

–  Prvo poluvrijeme odigrali smo 0:0. Igrali smo jednu ravnopravnu utakmicu, ali ipak na kraju su oni svoje šanse iskoristili, mi svoje nismo, i zasluženo su pobijedili. Publika je bila zadovoljna jer smo pružili dobar otpor. No, oni su ipak kvalitetniji i imaju tu snagu gdje njihov jedan igrač sam može riješiti utakmicu – rekao je nakon utakmice Marijan Domović, trener Kamena.

BŠK je u Brezovcu dočekao Bilo iz Velike Pisanice od kojeg je izgubio 1:4.

– Izgubili smo protiv dobre ekipe, koja je i ukupno kvalitetnija od nas. Prvo poluvrijeme smo izgubili 3:0. U drugom poluvremenu smo uspjeli postići gol, a gosti su svoju pobjedu zapečatili u 90. minuti golom za konačnih 1:4 – rekao je nakon utakmice Dario Petrinac, trener BŠK-a.

Bilogorac je u Velikom Trojstvu dočekao Ivansku koju je pobijedio 3:0.

– Zasluženo smo pobijedili. U osmoj minuti gol je zabio Matić. Nakon dvije minute gosti su imali čisti zicer koji je naš golman Piskor obranio, a i to im je bila jedina šansa u prvom poluvremenu. Utakmica nije bila atraktivna, jer je pritisak bio i na jednoj i na drugoj strani, pošto se borimo za opstanak u ligi, pa je iz tog razloga bilo malo šansi prvo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme gosti su pokazali inicijativu, a i mi smo otvarali šanse da bi u 80. minuti iz slobodnog udarca Matić povisio na 2:0 te u 90. minuti Zagorec je zabio za konačnih 3:0 – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca.

Ažurirano ( Utorak, 05 Travanj 2016 20:25 )