• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 22. KOLO – rezultati

Bjelovar slavio na Gradskom stadionu – odigrao sedam kola bez poraza

Sad slijedi u Bjelovaru utakmica protiv Marsonije, prema kojoj se okrećemo već od sutra. Upravo ta utakmica s Marsonijom odgovorit će na pitanje možemo li se uključiti u borbu za prvaka – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara

E-mail Ispis PDF

Bjelovar je u subotu, 9. travnja, u utakmici 22. kola, na Gradskom stadionu ugostio Višnjevac, kojeg je pobijedio 2:1. Golove za Bjelovar dali su Osterman i Kolar.

– Teška utakmica, protivnik koji se organizirano branio svih 90 minuta i iz kontranapada pokušavao zaprijetiti našem golu. Stvorili smo jako puno prilika, ali nešto smo promašili, a puno toga obranio je odličan gostujući vratar Jakovljevic. Čestitao bi svim svojim igračima koji nastavljaju dobru proljetnu seriju bez poraza u sedam kola. Sad slijedi u Bjelovaru utakmica protiv Marsonije, prema kojoj se okrećemo već od sutra. Upravo ta utakmica s Marsonijom odgovorit će na pitanje možemo li se uključiti u borbu za prvaka – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Gradskom stadionu u Bjelovaru.

Mladost je u ovom kolu gostovala u Slavonskom Brodu gdje je od domaće Marsonije izgubila 2:1. Gol za Mladost postigao je Sabljić u 15. minuti, ali domaća momčad preokrenula je pogocima Mišića i Čanića.

Ažurirano ( Subota, 09 Travanj 2016 23:12 )