• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 13. KOLO

Golijada u Bereku, Tomislav ispratio Lastu sa čistom osmicom

Zadovoljan sam s pristupom igri, a kad imamo pravi pristup definitivno smo najjači i to dolazi onda na vidjelo u rezultatu – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice 13. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u tri su slavili domaći i u tri su slavili gosti.

Bilogorac iz Velikog Trojstva ugostio je Čazmu od koje je izgubio 1:2.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Velikom Trojstvu.

Ivanska je u Utiskanima ugostila BŠK iz Brezovca od kojeg je izgubila 1:2.

Odigrali smo jednu napetu utakmicu, u kojoj su obje strane bile dobre. Mi smo uspjeli povesti, ali su domaći izjednačili do kraja prvog poluvremena. U drugom dijelu utakmice mi smo iz penala ponovo poveli i uspjeli vodstvo sačuvati do kraja utakmice – rekao je nakon utakmice Dario Petrinac, trener BŠK-a.

Bilo iz Velike Pisanice ugostio je Kamen iz Sirača kojeg je pobijedio 2:0.

– Igrali smo dobro cijelu utakmicu, znači bili smo dominantni i nadmoćni. Imali smo jako puno šansi koje smo promašili. Tako je praktički do zadnje minute bilo neizvjesno, jer smo prvi gol zabili u provom poluvremenu, a drugi tek pred kraj utakmice i na kraju zasluženo pobijedili – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević, trener Bila.

Tomislav iz Bereka ugostio je Lastu iz Gudovca koju je nadigra 8:0.

– Ovoje prva utakmica u proljetnom dijelu prvenstva koju smo igrali kod kuće. Sve pripremne utakmice smo odradili van svog terena. Znali smo da smo kvalitetniji i bolji. Pitanje je bilo samo da odemo na dva razlike i koliko će na kraju biti ukupni rezultat. Ekipa je odlično reagirala, sve što smo dogovorili u svlačionici smo ispoštovali. Zadovoljan sam s pristupom igri, a kad imamo pravi pristup definitivno smo najjači i to dolazi onda na vidjelo u rezultatu – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava.

Hajduk iz Hercegovca ugostio je Trnski iz Nove Rače te ga pobijedio 2:0.

– Trebala nam je pobjeda da potvrdimo našu dobru formu. Mislim da je protivnička ekipa došla malo oslabljena, i iskreno sve je to nekako išlo u jednom smjeru, u smjeru naše pobjede. Mislim da smo mogli zabiti još koji gol. Imali su i gosti neke svoje prilike, ali mislim da uopće nije bila upitna naša zaslužena pobjeda – rekao je nakon utakmice Ivan Stankić, trener Hajduka.

Brestovac iz Garešničkog Brestovca ugostio je Omladinac iz Čurlovca od kojeg je izgubio 0:3.

– Loše smo igrali. Moji igrači su podcijenili protivnika i tako ušli u utakmicu, bez žara, bez volje i bez borbe. U glavama su upisali tri boda prije nego što je utakmica počela. I onda je normalno da se na taj način utakmica izgubi – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Brestovca.

Ažurirano ( Nedjelja, 10 Travanj 2016 20:51 )