• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


Bjelovar ponovo slavio na Gradskom stadionu, pobijedio Marsoniju 2:0

Nakon osam proljetnih kola osvojili smo 20 bodova i svima koji su sumnjali u ovo sto radimo pokazali da smo na pravom putu da stvorimo ekipu koja će vratiti sjaj bjelovarskom nogometu i vratiti NK Bjelovar tamo gdje pripadamo, a to je druga liga – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara

E-mail Ispis PDF

Bjelovar je u subotu, 16. travnja, u utakmici 22. kola, na Gradskom stadionu ugostio Marsoniju iz Slavonskog Broda, koju je pobijedio 2:0. Oba pogotka za Bjelovar postigao je Mario Rajić.

– Zahvalio bi se svojim igračima koji su i u ovoj utakmici pokazali karakter i mene učinili ponosnim na sve nas. Nakon osam proljetnih kola osvojili smo 20 bodova i svima koji su sumnjali u ovo sto radimo pokazali da smo na pravom putu da stvorimo ekipu koja će vratiti sjaj bjelovarskom nogometu i vratiti NK Bjelovar tamo gdje pripadamo, a to je  druga liga. Zahvalio bi se i u ime stručnog stožera i svojih igrača gledateljima i medijima koji su nas popratili i stvorili odlični atmosferu – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Gradskom stadionu u Bjelovaru.

Ažurirano ( Subota, 16 Travanj 2016 19:17 )