• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KVALIFIKACIJE MLAĐIH KADETA ZA PRVENSTVO HRVATSKE (REGIJA SLAVONIJA-ZAPAD)

Ščuric i Ljevaković izborili plasman na prvenstvo Hrvatske u stolnom tenisu

Njih dvoje predstavljati će regiju na slijedećem prvenstvu Hrvatske što je veliki uspjeh za bjelovarski muški stolni tenis koji se polako budi, ako znamo da su se Bjelovarčani i ekipno kvalificirali kao prvaci regije

E-mail Ispis PDF

Bjelovar je u prošlu nedjelju, 17. travnja, bio domaćin regionalnih kvalifikacija mlađih kadeta s kojeg prva dva igraća stječu pravo nastupa na prvenstvu Hrvatske u stolnom tenisu koje će se održati od 6. do 8. svibnja u Dugom Selu.

U konkurenciji 23 natjecatelja iz Bjelovara, Slavonskog broda, Nove Gradiške i Virovitice velik uspjeh postigli su bjelovarski stolnotenisači koji su nastupili sa šest takmičara (Ivan Ščuric, Filip Ščuric, Petar Ljevaković, Marko Ljevaković, Dominik Frtalj i Mateo Peršin). Odigrano je bjelovarsko finale kao i na prošlom prvenstvu regije identičnim rezultatom gdje je slavio Ivan Ščuric protiv Petra Ljevakovića rezultatom 3/1.

Njih dvoje predstavljati će regiju na slijedećem prvenstvu Hrvatske što je veliki uspjeh za bjelovarski muški stolni tenis koji se polako budi, ako znamo da su se Bjelovarčani i ekipno kvalificirali kao prvaci regije.

Ivan Ščuric je u polufinalu bio nemilosrdan prema mlađem bratu Filipu koji je osvojio treće mjesto, a dosta teži put imao je Petar Ljevaković koji je u polufinalu pobijedio Stanišića iz Slavonskog broda u tri seta identičnim rezultatom na devet.

Marko Ljevaković i Dominik Frtalj poraženi su u četvrtfinalu od braće Ščuric, ali njihovo vrijeme tek dolazi s obzirom da su još najmlađi kadeti. Općenito gledajući bjelovarski stolnotenisači će u Dugom Selu nastupiti s tri ekipe (juniorke, mlađe kadetkinje i mlađi kadeti) i šest pojedinaca (Ema Malešević, Ivana Grgić, Inga Malešević, Inga Varga, Ivan Ščuric i Petar Ljevaković) što je veliki uspjeh bjelovarskih stolnotenisača i svrstava ih među najbrojnije natjecatelje na natjecanju.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 18 Travanj 2016 15:17 )