• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BORCI NAJBOLJEG I NAJTROFEJNIJEG TAEKWONDO KLUBA U BJELOVARU NASTUPILI SU NA PRVOM KRITERIJSKOM TURNIRU ZA ODLAZAK NA JUNIORSKO SVJETSKO PRVENSTVO

Mateo Knezić osvojio prve bodove za svjetsko prvenstvo

Mateo Knezić prošlogodišnji hrvatski reprezentativac prošao je sve prepreke s lakoćom, sa sigurnom bodovnom razlikom i dosta lagano došao do polufinala. U polufinalu ga je čekao bivši prvak države, koji je znatno viši od Matea. Mateo je dominirao borbom do sedam sekundi prije kraja borbe i prednost od dva razlike je prokockao i nažalost morao se zadovoljiti broncom.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Borci najboljeg i najtrofejnijeg taekwondo kluba u Bjelovaru nastupili su na prvom kriterijskom turniru za odlazak na juniorsko svjetsko prvenstvo.

Ena Šimunić se prvo kolo borila protiv treće plasirane sa zadnjeg europskog prvenstva za juniore i juniorke. Ena se prvu rundu super držala i borba je bila neizvjesna, da bi u drugoj i trećoj rundi došlo do izražaja Enino neiskustvo i top forma aktualne hrvatske reprezentativke koja je sve borbe do kraja turnira dobila uz veliku bodovnu razliku.

Lana Krapec rutinski je prošla prvo kolo i u borbi za medalju gubi u zadnjim sekundama borbe zbog nakupljenih opomena što ju košta ulaska u finale.

Mateo Knezić prošlogodišnji hrvatski reprezentativac prošao je sve prepreke s lakoćom, sa sigurnom bodovnom razlikom i dosta lagano došao do  polufinala. U polufinalu ga je čekao bivši prvak države, koji je znatno viši od Matea. Mateo je dominirao borbom do sedam sekundi prije kraja borbe i prednost od dva razlike je prokockao i nažalost morao se zadovoljiti broncom.

Mateo je ovom medaljom stekao mjesto jednog od nositelja na slijedećem kvalifikacijskom turniru te je sakupio svoje prve bodove za odlazak na Svjetsko prvenstvo ove godine i ponovni ulazak u Hrvatsku reprezentaciju.

Ažurirano ( Nedjelja, 24 Travanj 2016 23:02 )