• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 16. KOLO

Samo Čazma pobijedila doma, Tomislav učvrstio vodeće mjesto na tablici

Od šest odigranih utakmica u jednoj su slavili domaći, u četiri gosti, a jedna je odigrana neriješeno

E-mail Ispis PDF

Foto: ilustracija (arhiva Zvona)

Prošli vikend odigrane su utakmice 16. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u jednoj su slavili domaći, u četiri gosti, a jedna je odigrana neriješeno.

Čazma je ugostila Hajduk iz Hercegovca kojeg je pobijedila 3:2.

Brestovac iz Garešničkog Brestovca ugostio je Tomislav iz Bereka od kojeg je izgubio 2:4.

– Pobijedila je kvalitetnija ekipa. Mi smo napravili previše grešaka u fazi obrane. No, da smo bili malo prisebniji možda smo mogli u prvom poluvremenu i voditi, jer je bilo dosta prilika iz kontri – rekao je nakon utakmice Željko Rebrović, trener Brestovca.

Omladinac iz Čurlovca ugostio je Bilo iz Velike Pisanice od kojeg je izgubio 1:3.

– Prvo poluvreme igrali smo izjednačeno, bez puno šansi. Od sredine prvog poluvremena ostali smo bez jednog igrača, zbog crvenog kartona. Krajem poluvremena poveli smo 1:0  iz jedne brze akcije mladi Vedran Kočiš je zabio gol. Drugo poluvreme smo s igračem manje odigrali izvanrednu utakmicu. Potpuno smo neutralizirali sve pokušaje gostiju da da nam zaprijete. Nisu uspjeli stvoriti niti jednu šansu. Mi smo iz dvije izvanredne kontre preko Ilije Jurića, kao asistenta, i Danijela Kakše kao strijelca zabili još dva gola i otišli na 3:0. Domaćini su tek u zadnjoj minuti uspjeli zabiti za 1:3 – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević, trener Bila.

Trnski iz Nove Rače ugostio je Ivansku od koje je izgubio 2:3.

– Prvo poluvreme vodili smo 1:0 i igrali dobra, ali smo puno toga promašili. U drugom poluvremenu Ivanska je brzo izjednačila. Mi smo se malo pogubili, a oni su dominirali te uspjeli pobjeći na 3:1.  uspjeli smo smanjiti na 2:3, a imali smo i jednu situaciju za izjednačenje koju nažalost nismo uspjeli iskoristiti. U svakom slučaju zasluženo je pobijedila Ivanska, a mi možemo reći da i dalje nemamo sreće – rekao je nakon utakmice Jadranko Bundović, trener Trnskog.

Lasta iz Gudovca ugostila je Bilogorac iz Velikog trojstva od kojeg je izgubila 1:3.

Kamen iz Sirača ugostio je BŠK iz Brezovca s kojim je odigrao neriješeno 2:2.

– Odigrali smo dobru utakmicu u kojoj smo uspjeli povesti 1:0. Nakon toga domaćin je izjednačio pa poveo 2:1. Pred kraj utakmice uspjeli smo izjednačiti 2:2. i uzeti bitan bod s kojim se mičemo s dna tablice – rekao je nakon utakmice Dario Petrinac, trener BŠK-a.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 02 Svibanj 2016 09:59 )