• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 19. KOLO

Jedino Lasta izgubila doma, Tomislav uzeo bod u Velikoj Pisanici

Stavili smo hladiti šampanjac. Napravili smo veliki posao i blizu smo osvajanja prvenstva. Rezultat je izjednačen, ali mislim da smo i danas bili bolja i kvalitetnija momčad – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava

E-mail Ispis PDF

Odigrane su utakmice 19. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u četiri su slavili domaći, u jednoj gosti i jedna je odigrana neriješeno.

Lasta je u Gudovcu ugostila Čazmu od koje je izgubila 1:2, iako je na samom početku utakmice vodila 1:0.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Gudovcu.

Kamen je u Siraču ugostio momčad Trnskog iz Nove Rače. Nakon 90 minuta igre domaći Kamen nadigrao je goste 4:0.

– Kontrolirali smo utakmicu od početka do kraja u kojoj smo bili bolji što pokazuje i rezultat. Prvo poluvrijeme odigrali smo 0:0, ali smo u drugom stisnuli i zabili četiri komada i zasluženo pobijedili. Čestitam svojim igračima na odličnoj igri – rekao je nakon utakmice Marijan Domović, trener Kamena.

BŠK je u Brezovcu ugostio Omladinac iz Čurlovca kojeg je pobijedio 3:1.

– Odigrali smo solidnu utakmicu po malo teškom vremenu. Poveli smo na vrijeme, i dočekali kraj prvog dijela s vodstvom 1:0. Poslije smo povećavali vodstvo na 2:0, pa na 3:0. Gol smo primili u zadnjoj minuti utakmice – rekao je nakon utakmice Dario Petrinac, trener BŠK-a.

Bilogorac je u Velikom Trojstvu ugostio Brestovac iz Garešničkog Brestovaca koje je uvjerljivo pobijedio 3:0.

– Više nego zasluženo smo pobijedili. Golove smo zabijali iz prekida, a do preokreta je došlo u drugom poluvremenu kada sam uveo mlade snage. Čestitam ekipi na zasluženoj pobjedi i odličnoj igri po teškim uvjetima zbog vrućine i sparine – rekao je nakon utakmice Petar Bošnjak, trener Bilogorca.

Ivanska je u Utiskanima ugostila Hajduk iz Hercegovca kojeg je pobijedila 2:1.

Bilo je u Velikoj Pisanici momčad Tomislava iz Bereka s kojim je odigrao neriješeno 1:1. Riječ je o derbiju s vrha tablice u kojem su se susrele vodeće momčadi lige, prvi Tomislav i drugi Bilo.

– Odigrali smo jednu kvalitetnu utakmicu. Poveli smo na samom početku utakmice iz kaznenog udarca. Nakon toga smo u prvom poluvremenu imali još nekoliko šansi za povećanje vodstva. To nismo iskoristili, a u drugom poluvremenu gosti su malo preuzeli inicijativu i zabili gol početkom drugog poluvremena. Mislim da je rezultat realan uz odlično suđenje – rekao je nakon utakmice Saša Kranjčević, trener Bila.

– Stavili smo hladiti šampanjac. Napravili smo veliki posao i blizu smo osvajanja prvenstva. Rezultat je izjednačen, ali mislim da smo i danas bili bolja i kvalitetnija momčad. Imali smo više šansi, gubili smo prvo poluvrjeme 1:0, i pokazali smo čvrst karakter. Dečki su odigrali fenomenalno, i mi smo zadovoljni s još jednim dobrim rezultatom u nizu i to samo tri kola prije kraja. Moram reći i ovo, kada smo kretali s pripremama, »veliki« treneri i »stručnjaci«, govorili su nam da smo krenuli prerano s pripremama. A mi smo se upravo na taj način pripremali smo optimalnu formu za ove tri središnje utakmice, koje smo odigrali fenomenalno. Da vas podsjetim, dobili smo Hajduk kod kuće 4:0, Čazmu smo kod njih dobili 1:3 i sad s Pisanicom odigrali 1:1. Čestitam ekipi na odlično odigranim utakmicama – rekao je nakon utakmice Tihomir Pokopac, trener Tomislava.

Ažurirano ( Nedjelja, 22 Svibanj 2016 20:06 )