• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NA GRADSKOM STADIONU U BJELOVARU VELIKE PROMJENE

ALEN MRZLEČKI UMJESTO JADRANKA BUNDOVIĆA

Već na prvoj slijedećoj utakmici na Gradskom stadionu Mrzli i njegova postrojba elegantno su i uvjerljivo pobijedili Croatiju iz Grabrovnice i koliko toliko popravili dojam s otvorenja proljetnog bala u Ždralovima.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Proljetni dio u NK Bjelovaru započeo je poprilično turbulentno i s velikim promjenama. Nakon iznimno hladnog vremena u tijeku proljetnih priprema i igranja utakmica uglavnom na terenima s umjetnom travom u Koprivnici i Vrbovcu, sve se zatalasalo i zahlađenjem odnosa između trenera Jadranka Bundovića i predsjednice NK Bjelovara Lidije Birtić-Vojnić, a eskaliralo je na otvorenju sezone u Ždralovima na Brdu kada je Bjelovar doživio težak poraz od 3:0.

Bio je to samo povod da bjelovarska »Olga Smorodskaja« ekspresno nakon utakmice uruči treneru Bundoviću »pakrački dekret« i za prvog trenera imenuje dosadašnjeg trenera juniora Alena Mrzlečkog. Već na prvoj slijedećoj utakmici na Gradskom stadionu Mrzli i njegova postrojba elegantno su i uvjerljivo pobijedili Croatiju iz Grabrovnice i koliko toliko popravili dojam s otvorenja proljetnog bala u Ždralovima. Na krilima te pobjede NK Bjelovar je otišao na dosta teško gostovanje u Sveti Martin na Muri i na noge solidnoj ekipi Poleta te uspio uzeti bod. No, moglo se i više da su u finišu utakmice samo malo prisebniji bili Plantek i Jurić. Ipak i bod je prava najava subotnjeg derbija kola u kojem se na Gradskom stadionu u 15,30 sati sastaju Bjelovar i sve bolja Koprivnica, ekipa koja je u minulom kolu uvjerljivo nadigrala i pobijedila jako Međimurje. Za razliku od Bjelovara, ništa manje tešku zadaću u 20. kolu imati će vodeća Mladost koja odlazi na uvijek teško gostovanje u Nedelišće gdje su bodove ostavljali i neki prvoligaši u Kupu.

Ažurirano ( Utorak, 26 Ožujak 2013 17:13 )