• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BJELOVARSKI PLESNI PAR PAVIČIĆ - KLIMPAK NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U KOPRIVNICI OSVOJILI 21. MJESTO OD 99 PLESNIH PAROVA

PRIPREME ZA SVIBANJSKI PLESNI TROFEJ BJELOVARA

Plesne umjetnike moći će Bjelovarčani vidjeti ponovo 25. Svibnja u Školsko-športskoj dvorani u Bjelovaru kada će se održati već tradicionalni međunarodni plesni spektakl u standardnim i latinsko-američkim plesovima za »Trofej grada Bjelovara« u organizaciji ŠPK »H8«, pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara.

E-mail Ispis PDF

KOPRIVNICA Prošli je tjedan u Koprivnici održano prvenstvo RH u latinsko-američkim plesovima u organizaciji ŠPK »Ritam« iz Zagreba. Na natjecanju je nastupilo 99 plesnih parova iz 16 klubova, među kojima j e bio i ŠPK »H-8« Bjelovar. Sudilo j e 7 sudaca iz Mađarske, Francuske, Češke, Danske i Hrvatske. U najjačoj starosnoj i kvalitativnoj kategoriji pobijedili su Ištvan Varga - Gabrijela Pilić iz ŠPK »Optimus« iz Zagreba, 4. mjesto osvojili su Damir Horvatinčić - Petra Jeričević, 5. mjesto osvojili su Viktor Sabo - Vanja Vujić također iz ŠPK »Optimus« Zagreb. Damir i Viktor sa svojim partnericama su i pobjednici »Trofej grada Bjelovara«.

Kristijan Pavičić - Ivana Klimpak, članovi ŠPK »H-8« plasirali su se na 21 mjesto. Plesne umjetnike moći će Bjelovarčani vidjeti ponovo 25. Svibnja u Školsko-športskoj dvorani u Bjelovaru kada će se održati već tradicionalni međunarodni plesni spektakl u standardnim i latinsko-američkim plesovima za »Trofej grada Bjelovara« u organizaciji ŠPK »H8«, pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara.


Ažurirano ( Subota, 30 Ožujak 2013 07:45 )