• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PROŠLI VIKEND U DARUVARSKIM TOPLICMA INTERNACIONALNA ZIMSKA ŠKOLA KYOKUSHIN KARATEA

ČETIRI DANA NAPORNIH TRENINGA

Druženjem podižu kvalitetu na višu razinu

E-mail Ispis PDF

DARUVAR - 11. INTERNACIONALNA ZIMSKA ŠKOLA KYOKUSHIN KARATEA održana je prošlog vikenda, od 10. do 13.siječnja, u Daruvarskim toplicama. Školu je organizirao "International Kyokushin Budo Kai Kan Hrvatska". Sudjelovali su članovi-karatisti iz više zemalja: Nizozemske, Poljske, Mađarske i Hrvatske. Atmosfera je bila odlična, unatoč manjem broju učesnika nego prošlih godina.

Nakon četiri dana napornih treninga, pod vodstvom Kaicho Jon Bluming (10. DAN), legende borilačkih vještina, koji je donio kyokushinkai karate u Europu i osnovao Kyokushin Budo Kai organizaciju, te Hanshi Mladen Šančić, Shihan Zonko Samaržija, Shihan Tomasz Olejnik, Shihan Henrik Pap i Sensei Nenad Šančić. Svi su polaznici uspješno završili školu.

Nakon uspješno organizirane zimske škole, IBK Hrvatska je bogatija za nove crne DAN pojase: Nenad Šančić je sada Shihan 5. DAN, Marko Šintić 2. DAN, Tomislav Novoselec 1. DAN, Jelena Vrančić 1. DAN i Dion Burian 1. DAN.

Mlađi naraštaji, nakon što su pristupili polaganju ispita i uspješno ih položili, vratili su se kući s pojasom više. Osim treninga i polaganja, cilj zimske škole je i druženje s kojim se podiže kvaliteta na višu razinu.

Ažurirano ( Petak, 01 Ožujak 2013 16:15 )