• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL- SJEVER – 22. KOLO

TRI GOLA U 13 MINUTA

Bjelovar se napokon otvorilo – stradao je Podravac iz Virja koji se praktički još nije ni sastao s loptom, a već su bila tri gola u mreži nesigurnog Balale.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – PODRAVAC 4:1

Bjelovar- Gradski stadion, gledatelja 150, sudac: Ivan Kapraljević (Feričanci), pomoćnici: Džajkić (Orahovica) i Fabijanac (Slatina), delegat: Dejan Kovač (Čakovec), strijelci: 1:0 Jurić (3), 2:0 Grivić (11) ag., 3:0 Plantek (13), 3:1 Grgić (79), 4:1 Jurić (83).

BJELOVAR: Srbljanović 6,5, Jurić 7,5, Mrzlečki 7, Kraljević 7 (od 77. Šestak-), Ljubić 7, Šibenik 7, Plantek 7 (od 46. Golubić 6,5), Jelić- Balta 7, Nađ 7,5 (od 85. Jasenko-), Stanković 6,5, Piragić 6,5. Trener: Alen Mrzlečki 7.

PODRAVAC: Balala 5,5, Šehić 6 (od 11. Senjan 6), Đurec 6, Majetić 6 (od 85. Vukasović-), Križanović 6, Pavlović 6, Grivić 5,5 (od 46. Hrženjak 6), Grčić 6,5, Sabol 6,5, Grgić 6,5, Rukelj 6. Trener: Đuro Beši 6,5.
Igrač utakmice: Ilija Jurić (Bjelovar).

Nakon iznimno neefikasnih proljetnih izdanja Bjelovara, i vani i kod kuće, napokon se otvorilo, a stradao je Podravac iz Virja koji se praktički još nije ni sastao s loptom, a već su bila tri gola u mreži nesigurnog Balale. Već iz prvog ozbiljnijeg napada dobro osmišljenu akciju Nađ je proslijedio Juriću koji se kao vjetar sjurio u šesnaesterac Podravca i pogodio mrežu. Samo osam minuta kasnije Balala ponovno vadi loptu iz mreže, a nadmudrio ga je njegov suigrač Grivić koji je snažno upućenu loptu od strane Kraljevića skreće u vlastitu mrežu. No, tu mukama gostiju iz Virja nije bio kraj. Samo dvije minute kasnije opet se grle bijele majice nakon što su Jurić i Plantek iz jedne gužve pred vratima Podravca gotovo zajedno ugurali loptu u mrežu a zadnji je ipak igrao Plantek. Tri gola u 13 minuta bila je najava golijade na Gradskom stadionu ali do kraja pala su samo još dva gola i to po jedan u svakoj mrežu. Do odlaska na odmor gosti su iz jednog rijetkog napada pogodili prečku a u nastavku dominaxcija Bjelovara se nastavila ali bez konkretne realizacije. U finišu Bjelovarska obrana je malo zadrijemala a Grgić u 79. minuti postigao počasni gol za goste. Kada se očekivalo da će to biti sve na ovoj utakmici, akciju s lijeve strane efektnim golom okončao je Ilija Jurić koji je tako dobru igru okrunio s dva gola. Iznimno mlada ekipa Podravca igrala je otvoreno ali protiv razigranog Bjelovara nije imala šansu.

Ažurirano ( Nedjelja, 14 Travanj 2013 18:26 )