• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NOVI USPJEH BJELOVARSKIH MLADIH PLESAČA NA MEĐUNARODNOM NATJECANJU U KRIŽEVCIMA

DVA ZLATA ZA DAVIDA I VANU

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U Križevcima je u nedjelju 21. travnja održan plesni turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima. Nastupilo je 130 parova iz 28 klubova iz 4 države (Hrvatska, Mađarska, Slovenija, BiH).

Među njima bili su i plesni parovi Športskog plesnog kluba »H-8« Bjelovar David Ljevar i Vana Četković, Mario Ljevar i Klara Slivar, Marko Kurešević i Lucija Dalija Šabić te Ivan Novaković i Mateja Novaković, zatim Tomislav Bračko i Anamarija Bračko te Kristijan Pavičić i Ivana Klimpak.

Najbolji rezultat postigao je plesni par David i Vana u kategoriji »osnovci D3« u standardnim plesovima gdje su osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju te u kategoriji »osnovci D2« u latinsko-američkim plesovima gdje su također osvojili prvo mjesto i zlatnu medalju. Dva druga mjesta i srebrne medalje u obje plesne discipline »osnovci D2« discipline osvojio je plesni par Mario i Klara. Do drugog mjesta i do srebrnih medalja došao je također i plesni par Tomislav Bračko iAnamarija u kategoriji »starija mladež D3« obje plesne discipline.

Prvenstvo Hrvatske u standardnim i latinsko-američkim plesovima održat će se u Bjelovaru 25. svibnja 2013. godine u športskoj dvorani novog Srednjoškolskog centra u organizaciji ŠPK H8 Bjelovar pod pokroviteljstvom Grada Bjelovara za »Trofej grada Bjelovara«.

Ažurirano ( Srijeda, 24 Travanj 2013 10:40 )