• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL-SJEVER – 25. KOLO

ČETVRTI PORAZ TRENERA MRZLEČKOG ZAREDOM

Razočaranje svih na gradskom stadionu bilo je vidljivo i s jednom točnom konstatacijom kako je krajnje vrijeme da se brojne prigode napokon počnu pretvarati u golove. Inače, poniranje Bjelovara na tablici nitko neće moći zaustaviti.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – VIROVITICA 1:2 (1:2)

Bjelovar-Gradski stadion, gledatelja 100, sudac: Matija Horvat (Čakovec), pomoćnici: Davor Šupljika (Čakovec) i Lidija Kraljić (Čakovec), četvrti sudac: Ivica Križaić (Čakovec), strijelci: 1:0 Fabičević (10), 1:1 Tadić (36), 1:2 Stanković (44) ag.

BJELOVAR: Srbljanović, Žagi, Jurić, Vinković, Golubić (od 63. Plantek), Ljubić, Šibenik (od 68. Jakšinić), Jelić- Balta, Fabičević, Nađ (od 78. Rukavina), Stanković. Trener: Alen Mrzlečki.

VIROVITICA: Tomljanović, Horvat (od 46. Serenčeš), Lovreković, Škaro, Tadić, Blažević (od 60. Karačić), Marković, Jularić, Mrazović (od 76. Komar), Grubić, Devčić. Trener: Elvis Vinak.

Igrač utakmice: Filiš Škaro (Virovitica).

Na Gradskom stadionu bijeli dresovi su ubilježili novi poraz i razočarali i ono malo gledatelja što je Praznik rada odlučilo provesti na tribinama. Ovo je treći uzastopni prvenstveni poraz novog trenera Alena Mrzlečkog od kada se odlučio posvetiti samo trenerskom poslu, a to je bilo nakon KUP utakmice s Mladosti (Ž) na gradskom stadionu i kada je Bjelovar i tu utakmicu izgubio. Prije toga izgubilo se kod kuće od Međimurja te Križevaca u gostima, a najbolniji poraz uslijedio je na Praznik rada kada se izgubilo i od mlade ekipe Virovitice. A sve je na toj utakmici krenulo više nego dobro. Otvaranjem utakmice sijevalo je na sve strane pred mrežom gostiju, prigode Jurića i Golubića nagovještavale su prvo vodstvo, a gosti su bili totalno izgubljeni. Već u 10. minuti Fabičević je, na dodavanje Golubića, s 15 metara rasparao mrežu Virovitice, a igra Bjelovar i nove prigode nudile su nadu da će se, napokon, vidjeti i golijada na Gradskom stadionu. Ali, nije bilo tako. Virovitica, vidjevši nemoć bjelovarskih napadača, kreće u totalnu inicijativu i iz brzih kontri Tadić i Škaro prave pravi nered u obrani Bjelovara i u 36. minuti uspijevaju izjednačiti. No, tu mukama Bjelovara nije bio kraj jer već u 44. minuti Škaro izbjegava zaleđe i puca prema mreži Bjelovara, a odbijenu loptu vratara Srbljanovića, Stanković prosljeđuje u svoju mrežu. U nastavku svi pokušaju Bjelovara da preokrene rezultat ostali su neuspješni, a da nije bilo raspoloženog vratara Srbljanovića, Bjelovar je mogao inkasirati još nekoliko lakih komada u svojoj mreži. Razočaranje svih na gradskom stadionu bilo je vidljivo i s jednom točnom konstatacijom kako je krajnje vrijeme da se brojne prigode napokon počnu pretvarati u golove. Inače, poniranje Bjelovara na tablici nitko neće moći zaustaviti.

Ažurirano ( Četvrtak, 02 Svibanj 2013 13:21 )