• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL – SJEVER – 27. KOLO

MLADOST IZ ŽDRALOVA JE NA KORAK DO OSVAJANJA DRUGOG NASLOVA

Do kraja igra još dvije utakmice i to na svom terenu. U subotu protiv Mladosti iz Preloga te u zadnjem kolu protiv već otpisanih Križevaca, naslov već stanuje na igralištu na Brdu u Ždralovima.

E-mail Ispis PDF

KOPRIVNICA – MLADOST (Ž) 0:2 (0:1)

Koprivnica- Gradski stadion, gledatelja 100, sudac: Kečkeš, pomoćnici: Đajkić i Ličinić, strijelci: 0:1 Kozić (18), 0:2 M. Sučić (82).

KOPRIVNICA: Hontić, Tucaković, Brzoja, Bubnjić (od 87. Blašković), Kolar, Manojlović, Strajnić, Drvarić (od 78. Kolaković), Brcković (od 77. Radotović), Šestak, Takač. Trener: Marijan Potroško.

MLADOST (Ž): Gavranović, Kukec, Pavić, Pleić, Vrbanić, Bošnjak (od 89. Jasika), Sučić (od 85. Katić), Trupac, Kozić, Orač, Ostrman (od 87. Vlašić). Trener: Nikola Papac.

Jesenski i aktualni prvak III. HNL- sjever u Koprivnicu je otišao po potvrdu naslova, a crvene majice su to izvele na najbolji mogući način – pobjedom. Već u drugoj minuti prigodu propušta Vrbanić te od kojeg polazi akcija za prvo vodstvo. Lopta je došla do Sučića koji snažno puca prema Hontiću koji odbija loptu na noge Josipu Koziću koji takvo što ne može promašiti. Vodstvo je dalo novi poticaj igračima iz Ždralova koji dominiraju terenom, a oni koji su bili na utakmici kažu da je među najboljima u redovima Mladosti bio mladi veznjak Željko Ostrman. Potvrda pobjede stigla je u 82. minuti kada Kozić glavom prosljeđuje loptu Mili Sučiću, a ovaj iz blizine pogađa mrežu Koprivnice. Kako je najopasniji konkurent Međimurje kod kuće igralo samo 2:2 s Nedelišćem, Mladost je sa četiri boda prednosti na korak do osvajanja drugog uzastopnog naslova u III. HNL – sjever. Do kraja igra još dvije utakmice i to na svom terenu. U subotu protiv Mladosti iz Preloga te u zadnjem kolu protiv već otpisanih Križevaca, naslov već stanuje na igralištu na Brdu u Ždralovima.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 13 Svibanj 2013 15:45 )