• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


II. HNL – KADETA I JUNIORA – SJEVER – 20. KOLO

PRAZNIK NOGOMETA KADA IGRAJU MLADOST I BJELOVAR

Prošle nedjelje na Brdu su koplja ukrstili najprije kadeti te potom juniori, a nije nedostajalo ni crvenih kartona

E-mail Ispis PDF

KADETI: MLADOST (Ž) – BJELOVAR 1:2 (1:0)

Ždralovi- Igralište Mladosti na Brdu, gledatelja 100, sudac: Avdo Gadžo (Bjelovar), pomoćnici: Hrvoje Tomić i Ivan Župan, strijelci: 1:0 Jasika (9), 1:1 Marinković (52), 1:2 Obradović (54).

MLADOST (Ž): Ptičar, Hajić, Kunić, Bulić, Bošnjak, T. Ivanda, Jasika, Kosanović, Furmek, Taritaš, Barić. (još su igral: Čuić, Grgić, Markuz, I. Ivanda, F. Ivanda). Trener: Šefik Ušanović.

BJELOVAR: Ambrozić, Oslovar, Marinković, Gašparić, Nreca, Obradović, Orlović, Lovrić, Dončević, Coha, Vinković. (Još s igrali: Jelić- Balta, Krajina, Pavlić, Jažo, Stankić). Trener: Mario Holiček.

Kada igra Mladost i Bjelovar, bez obzira gdje se igra i jesu li to kadeti, juniori ili seniori, to je uvijek praznik nogometa i garancija dobre i dinamične utakmice. Tako je bilo i minule nedjelje na Brdu gdje su koplja ukrstili najprije kadeti, a potom i juniori. Kod kadeta Bjelovar je došao ubilježiti nove bodove koji bi ga još više približili osvajanju naslova prvaka i u tome su i uspjeli. Domaći su ipak prvi poveli već u 9. minuti preko jasike i do odlaska na odmor imali još nekoliko pravih prigoda. U nastavku igrači Bjelovara rade veliki preokret i uz malu pripomoć vjetra preko Marinkovića iz jedne velike gužve izjednačavaju, a samo par minuta kasnije Obradović iz blizine postiže gol za konačnu pobjedu. Bilo je i crvenih kartona pa su pod tuševe ranije morali Furmek i domaći trener Ušanović koji je bio silno nezadovoljan suđenjem.

JUNIORI: MLADOST (Ž) – BJELOVAR 2:0 (0:0)

Ždralovi- Igralište Mladosti na Brdu, gledatelja 100, sudac: Ivan Župan (Bjelovar), pomoćnici: Hrvoje Tomić i Avdo Gadžo, strijelci: 1:0 Katić (78), 2:0 Kaić (90).

MLADOST (Ž): Đukanović, Renić, Serdarušić, Jaković, Kunić, Sabljić, Vuletić, Vlahović, Ostrman, Ivančić, Katić. (Još su igrali: Srbljanović, Ivanušec, Kateković). Trener: Mate Sučić.

BJELOVAR: Srbljanobvić, Mlinarić, Rukavina, Šiprak, Kuhar, Bundović, Pavlović, Kotarac, Jasenko, Fabičević, Stanković. (Još su igrali: Vladić, Šimatović, Vinković, Markovinović). Trener: Alen Mrzlečki.

Burno je bilo i na utakmici juniora na Brdu, a nije nedostajalo ni crvenih kartona. Juniori Bjelovara bili su nešto aktivniji u prvom poluvremenu i preko Pavlovića mogli su čak i povesti. Nešto prije odlaska na odmor zbog prekršaja na Sabljiću crveni dobiva Jasenko kojega potom Sabljić udara glavom pa i on dobiva crveni karton. U samom finišu utakmice zbog drugog žutog pod tuševe mora i Kuhar, a za njim i Fabičević. Sve to koriste domaći igrači koji u 78. minuti »euro golom« Katića dolaze u vodstvo, a na samom isteku utakmice ponovno Katić postiže gol za pobjedu. Tako je i ova utakmica imala poseban naboj i buru događanja na travnjaku.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 13 Svibanj 2013 16:28 )