• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


LJETNA STANKA LIGE VISEĆE KUGLANE

Nastavak natjecanja planiran je za rujan i listopad kada će se odigrati još dva kola lige, predzadnje u Susedgradu 28. rujna i zadnje u Bjelovaru kod Hrvatskih ratnih veterana nakon Dana neovisnosti 12. listopada

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Odigravanjem osmog i devetog kola Male lige viseće kuglane u Bjelovaru na Dan državnosti ovo zanimljivo natjecanje koje su pokrenuli sami branitelji bliži se kraju. Završetkom ova dva kola kojih su domaćini bili bjelovarski UHDDR i Udruga tjelesnih invalida započela je ljetna stanka.

Nastavak natjecanja planiran je za rujan i listopad kada će se odigrati još dva kola lige, predzadnje u Susedgradu 28. rujna i zadnje u Bjelovaru kod Hrvatskih ratnih veterana nakon Dana neovisnosti 12. listopada.

Nakon natjecanja u Lugu pokraj Bjelovara, 25. lipnja nije došlo do značajnije promjene u poretku ekipa. Prvo mjesto sada pripada ponovo HVIDRi Topusko koja ima 106 bodova, drugo ekipi Petrus sa 93 boda, treće HVIDRi Susedgrad sa 89 bodova, četvrto HVIDRi Generalski Stol sa 84 boda, peto HVIDRi Petrinja sa 75 bodova, šesto ekipi AD Fines sa 70 bodova, sedmo bjelovarskim dragovoljcima sa 62 boda, osmo HVIDRi Maksimir sa 57 bodova, deveto ekipi tjelesnih invalida iz Bjelovara sa 45 bodova, deseto Hrvatskim ratnim veteranima iz Bjelovara sa 39 bodova te posljednje HVIDRi Dubrava sa 27 bodova.

Ažurirano ( Srijeda, 26 Lipanj 2013 13:54 )