• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


»UČLANI SE I TI – POSTANI ČLAN RK BJELOVARA«

Nova akcija bi trebala vratiti staru slavu klubu te omogućiti Bjelovarčanima da i sami postanu članovi kluba

E-mail Ispis PDF

»UČLANI SE I TI – POSTANI ČLAN RK BJELOVARA« nova je akcija koju su danas, 5. rujna, na konferenciji za medije predstavili članovi uprave RK Bjelovar: Dražen Kocijan - Kocka, voditelj marketinga i glasnogovornik; Miroslav Habijanec, direktor i Dinko Tandara, predsjednik. Naime, uprava kluba je izdala pristupnicu s kojom svaki građanin, odnosno svaki simpatizer može postati sponzor kluba tako što će uplati određeni iznos, prema svojim financijskim mogućnostima, a za to će dobit člansku iskaznicu. Tako će za 130 do 200 kuna dobiti opću, za 201 do 300 kuna brončanu, za 201 do 500 kuna srebrnu te za više od 501 kune zlatnu iskaznicu te će posti član kluba.

Tako će budući članovi kluba i vlasnici iskaznica ostvariti pravo slobodnog ulaza na sve prvenstvene i ostale nastupe kluba kao i Statutom kluba zajamčena prava. Zlatnom članskom iskaznicom automatski će postat članovi Skupštine kluba.

– Što se tiče financijske stabilizacije kluba, klub je u dosta teškoj situaciji. Imamo obaveze prema državi, odnosno stari porezni dug. Isto tako imao obaveze i prema starim igračima, odnosno onim koji su otišli te imamo i obaveze prema sadašnjim igračima, iako te obaveze nisu toliko velike. Kad se sve to zbroji to je negdje oko 1.900.000 kuna. Iz tog razloga smo i pokrenuli akciju »Učlani se i ti – postani član RK Bjelovara«. Na taj način želimo privući što više štovatelja ovog kluba, odnosno što više onih koji žele dobro ovom klubu, koji će svojim simboličnim doznakama pomoći prikupiti što više sredstava te da mi Bjelovarčani budemo ti koji ćemo izvući klub iz ove situacije u kojoj je sad. – pojasnio je svrhu i cilj akcije predsjednik kluba Dinko Tandara.

Akcijom »Učlani se i ti – postani član RK Bjelovara« bi trebali vratiti staru slavu klubu te omogućiti Bjelovarčanima da i sami postanu članovi kluba.

Dinko Tandara najavio je i osnivanje udruge navijača, koja bi klub pratila na svim utakmicama te se nada kako će rezultati biti dobri i da će s time uspjeti privući što više navijača.

– Igračku križaljku smo posložili zajedno s direktorom i trenerom, osim jednog igrača svi su domaći. Gledamo stvarno da to bude naš klub, ne kažemo da svi igrači moraju biti domaći, jer ako nam negdje fali nešto moramo to popuniti s igračima izvana. Što se pak tiče stručnog stožera i rada tu smo malo posložili trenere, normalno da i tu želimo što veću kvalitetu. Tako smo u drugu ekipu doveli našeg Nikolu Miloša koji je dokazao svoju kvalitetu u Španjolskoj i Italiji. Nadamo se kako će njegov dobar rad, a što je vidljivo po zadovoljnim roditeljima i njihovoj djeci, rezultirati nakraju povećanjem kvalitete i u prvoj ekipi. – rekao je Dinko Tandara.

Ažurirano ( Četvrtak, 05 Rujan 2013 21:24 )