• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – II. KOLO

GARIĆ U GOSTE SLOGI DONIO ŠEST KOMADA

Od sedam odigranih utakmica četiri su završile pobjedom domaćih, u jednoj su gosti uspjeli ostvariti pobjedu, dok su dvije odigrane neriješenim rezultatom

E-mail Ispis PDF

Prošlog vikenda odigrane su utakmice drugog kola II. ŽNL BBŽ. Od sedam odigranih u četiri utakmice domaći su nadigrali svoje goste, opet su dvije odigrane neriješeno, dok su samo u jednoj gosti uspjeli nadigrati i pobijediti domaće.

U Gudovcu je NK Lasta ugostila NK Tomislav iz Bereka koji je došao po svoj drugi poraz u ovoj sezoni. Iako su izgubili, njihov igrač Romano Kesić zabio je prvi gola na utakmici u 16. minuti. Vodstvo gostiju nije dugo potrajalo te u 24. minuti Predrag Filić, igrač domaćih, postiže gol za izjednačenje. Domaće dovodi u vodstvo Dino Horvat pogotkom u 43. minuti. Roberto Bertić u 65. minuti zabija još jedan za domaće, a njemu se u 84. minuti pridružuje pogotkom suigrač Danijel Sitarić. Pred sam kraj utakmice, u 89 minuti, Romano Kesić postiže drugi gol za goste. I na kraju domaći, pogotkom Ivana Jozića fiksiraju rezultat na visokih 5:2.

NK Zdenka iz Velikih Zdenaca ugostila je NK Kamen iz Sirača koji se vratio doma s pet primljenih pogodaka u mreži. U 29. minuti za vodstvo domaćih gol postiže Danko Tomašek, ali već u 32. minuti gosti izjednačavaju golom Roberta Čaliča. Tek u drugom poluvremenu domaći otvaraju pravu paljbu. U 51. minuti domaći ponovo prelaze u vodstvo pogotkom Igora Novakovića, dok u 65. minuti to vodstvo povećava Krešimir Crvenka svojim golom. Gosti se pokušavaju vratiti u igru pogotkom Valentina Fogla u 75. minuti. No, domaći nastavljaju i tako već u 76 minuti Vedran Viljevac postiže gol, a u 82. minuti igrač domaćih Toni Marušić zabija za konačni rezultat od 5:2.

Jedino u Bjelovaru su gosti iz Garešnice nadigrali svog domaćina, tako je NK Sloga izgubila od NK Garića s visokih 2:6. No u prvom poluvremenu su domaći uspjeli nadigrati goste te otići na pauzu s vodstvom od 2:1. Prvi gol za domaće je postigao Robert Restek u 14. minuti. Gosti su izjednačili u 29. minuti pogotkom Vladimira Vaclaveka, a domaći već u 31. minuti ponovo dolaze u vodstvo golom Siniše Horvata. No, to je i bilo sve od domaćih. U drugom poluvremenu pogađali su samo gosti i to: u 66. minuti Antonio Hakenberg, u 74. i 81. minuti Božidar Vezmar, u 78. minuti Antonio Mihatović i 82. minuti Vedran Zdjelar. Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Bjelovaru.

NK Bilo iz Velike Pisanice ugostio je NK Rovišće. Nakon 90 minuta igre rezultat je bio izjednačen 1:1. Prvi gol za domaće postigao je Josip Dinjar u 48. minuti, dok je za goste izjednačio pogotkom Nikola Ćibarić u 57. minuti.

U Predavcu su igrači NK Dinama ugostili NK Bilogorac iz Velikog Trojstva. Prvi pogodak za goste postigao je Božidar Biljan u 60. minuti, ali već u 65. minuti domaći igrač Boško Kosanović postiže gola za konačni rezultat 1:1.

NK Čazma ugostila je NK Hajduk iz Hercegovca čiji igrači nisu zabili niti jedan gol, ali su uspjeli primiti čak tri. Prvi gol za domaće postigao je Božo Vuković već u osmoj minuti. Drugi gol u 54. minuti postiže Boris Trivunov i treći za konačni rezultat od 3:0 postiže Marko Želimorski u 84. minuti.

NK Daruvar koji je došao u goste u Čurlovac nije se dobro proveo s domaćim NK Omladincom. Već u 7 minuti za domaće postiže pogodak Ivan Jaković, a u 90. minuti Dario Horvat postiže gol za konačni rezultat 2:0.

 

Ažurirano ( Nedjelja, 15 Rujan 2013 18:35 )